Novinář tvrdí, že se EA chystá na oživení tradiční značky. Na oznámení by mohlo dojít za měsíc
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Novinář tvrdí, že se EA chystá na oživení tradiční značky. Na oznámení by mohlo dojít za měsíc

Novinář tvrdí, že se EA chystá na oživení tradiční značky. Na oznámení by mohlo dojít za měsíc

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

21. 6. 2021 03:40

Veletrh E3 je sice za námi, to ale neznamená, že už není na co se těšit. Společnost Electronic Arts totiž za měsíc pořádá akci EA Play Live, na níž by mělo dojít k důležitým oznámením. Novinář Jeff Grubb nyní naznačil, co lze očekávat.

Reklama

  • Jeff Grubb je přesvědčen, že se na akce EA Play Live dočkáme oživení zavedené značky od EA
  • Na hře by mohlo pracovat kanadské studio EA Motive
  • Akce odstartuje 22. července

Už nyní je potvrzeno, že se bude hodně mluvit o nově představeném Battlefieldu. Mohlo by se zdát, že už DICE ke hře prozradilo vše podstatné, tak tomu ale ve skutečnosti není. Právě na EA Play Live hodlají autoři představit jeden z režimů, o kterém zatím nevíme téměř nic. Podle všeho by měl udělat radost především veteránům této válečné série.

Akce však bude mnohem rozmanitější, společnost se navíc zřejmě připravuje na velká oznámení. Dle Jeffa Grubba dojde na oživení zavedené značky, o níž se on sám již v nedávné době zmiňoval. Novinář se sice zdráhal prozradit více, podle všeho ale jde o projekt pod křídly studia EA Motive, které se naposledy podepsalo pod Star Wars Squadrons. Grubb navíc v této souvislosti dodal, že zaručeně nepůjde o Mirror’s Edge. Možností je samozřejmě hned několik, je snad možné, že by mohlo dojít na oživení značky Dead Space?

EA Motive nyní pracuje na několika projektech zároveň, což koncem roku prozradil Patrick Klaus, generální manažer kanadského studia. Vývojáři se snaží hodně experimentovat a posouvat hranice herního zážitku, čímž si chtějí získat nové fanoušky.  

Co dál očekávat od EA Play Live? Mluvit se určitě bude o zavedených sportovních značkách, kam spadá například FIFA nebo Madden. Eventuálně by mohlo dojít na gameplay ukázky z již oznámených her, mezi horkými kandidáty je třeba Dragon Age 4 nebo Skate 4. Akce startuje 22. července.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama