Nové placené rozšíření pro Vampire Survivors vyjde v dubnu. Jeho obsah nabídne kopu obsahu a postihne evropský folklór
i Zdroj: Poncle
Novinka Nové placené rozšíření pro Vampire Survivors vyjde v dubnu. Jeho obsah nabídne kopu obsahu a postihne evropský folklór

Nové placené rozšíření pro Vampire Survivors vyjde v dubnu. Jeho obsah nabídne kopu obsahu a postihne evropský folklór

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

1. 4. 2023 08:40

Drobné vývojářské studio vedené Lucem "poncle" Galantem po ocenění hry na čerstvě vyhlášených cenách BAFTA oznámilo, že druhé rozšíření pro Vampire Survivors s názvem Tales of the Foscari vyjde už 13. dubna. DLC bude stát dva dolary (tedy asi 45 korun), vyžadovat základní hru a bude zasazeno do západní Evropy, kde se postavíme známým nestvůrám.

Reklama

  • Vampire Survivors obdrželo datum vydání svého druhého placeného DLC
  • Masité rozšíření s názvem Tales of the Foscari vyjde 13. dubna a bude stát 2 dolary
  • Dodatku se souběžně dočkáme na mobilech, PC i Xboxu

Druhý kus placeného obsahu, který hra dostane, přinese novou oblast, postavy, monstra i zbraně. Nová lokace je umístěna v zalesněné lokace s vlivem mýtického a středověkého folklóru, díky kterému se lze počítat s vílami, bestiemi, anděly nebo démony. Vývojářské studio již taktéž láká na postavy, které hra přinese. Ukázán je mág, zloděj a šermíř a také na zbraně, jako je kniha kouzel nebo úsměvný meč "Eskizzibur".

Hlavní kategorii cen BAFTA ovládl nezávislý hit Vampire Survivors. Uspěl také Tunic
i Zdroj: Poncle

Hlavní kategorii cen BAFTA ovládl nezávislý hit Vampire Survivors. Uspěl také Tunic

Letošní předávání herních cen za loňský rok se dlouhou dobu neslo ve velmi předvídatelném duchu. Většina akcí totiž…

31. 3. 2023 14:39

Abychom byli přesní, součástí DLC je v tomto ohledu celkem 8 nových postav, 13 nových zbraní, 7 nových hudebních skladeb a 20 nových achievementů. Stejně jako v prvním Legacy of the Moonspell, které se naopak inspirovalo Japonskem, je navíc i v evropsky laděném Tales of the Foscari je mapa relativně velká, s mnoha oddělenými úkryty i zátočkami, takže můžete zavítat třeba i do tajemného jezera Foscari. 

Novou mapu si můžete sami prohlédnout zde, nicméně jelikož víme, že její průzkum je sám o sobě součástí kouzla, které základní hru obepínalo, nebudeme ji vkládat přímo – to se přece nedělání.

Když jsme toto vynechali, je tedy třeba zmínit už jen jedno zásadní – a sice novou akademii. Kromě již řečeného totiž v DLC najdete i relativně prestižní The Foscari Academy, která trénuje budoucí generace z řad válečníků, ale i učenců a vůdců. Z tohoto ohledu jsou zde tedy celkem tři koleje, která máte na dosah ruky – Azure Tower, Crimson Anvil a Amber Sickle –, a to ve formě toho, že každá přichází s unikátním příběhem a prostředím, které posléze můžete prozkoumat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama