Nově oznámené Wanted: Dead slibuje brutální akci zasazenou do Hongkongu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nově oznámené Wanted: Dead slibuje brutální akci zasazenou do Hongkongu

Nově oznámené Wanted: Dead slibuje brutální akci zasazenou do Hongkongu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

4. 10. 2021 12:07

Japonské studio Soleil má v portfoliu celou řadu titulů, jako příklad mohou posloužit Ninjala, Samurai Jack: Battle Through Time, Naruto to Boruto: Shinobi Striker nebo Devil's Third. Brzy si připíše další, tentokrát udělá radost především fanouškům brutální akce.

Reklama

  • Wanted: Dead sází na propracovaný soubojový systém v uzavřených prostorách
  • Autoři mají zkušenosti s Ninja Gaiden, Dead Or Alive nebo Sekiro: Shadows Die Twice
  • Hra by měla vyjít někdy během příštího roku na konzolích nové generace a na PC

Ve spolupráci s 110 Industries došlo na oznámení Wanted: Dead. Za generickým názvem se skrývá sci-fi řežba zasazená do Hongkongu. Hráči se chopí role Hannah Stone, velitelky takzvané “Zombie Unit”, zvláštní jednotky stojící mimo struktury zdejších policejních složek. 

Autoři přiznali inspiraci tituly Devil May Cry a Bayonetta, v týmu se navíc najdou lidé, kteří pracovali na Ninja Gaiden, Dead Or Alive nebo Sekiro: Shadows Die Twice. Propracovaný soubojový systém upřednostňuje potyčky v uzavřených prostorách, hlavní hrdinka kombinuje palné zbraně, jako prvotřídní policistka se navíc může spolehnout na hmaty, chvaty, údery a kopy, zkrátka tradiční donucovací prostředky. Méně tradiční je katana, s níž se pojí systém odsekávání končetin, který podle vývojářů dodává soubojům unikátní styl.

Adrenalinem napumpované akční pasáže občas střídají chvíle odpočinku na velitelství. Zde může Hannah načerpat další síly, dát si něco dobrého k snědku a ošetřit si případná zranění. Wanted: Dead by mělo vyjít někdy během příštího roku na PC a na konzolích Xbox Series a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama