Nové opatření pro multiplayer Call of Duty odzbrojuje cheatery. Bere jim zbraně i pěsti
i Zdroj: Activision-Blizzard
Novinka Nové opatření pro multiplayer Call of Duty odzbrojuje cheatery. Bere jim zbraně i pěsti

Nové opatření pro multiplayer Call of Duty odzbrojuje cheatery. Bere jim zbraně i pěsti

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

18. 6. 2022 12:40

V rámci soustavného boje proti podvádění v multiplayeru Call of Duty odhalil tým stojící za jeho anti-cheat ochranou novou metodu řešení. Pokud systém nově identifikuje některého hráče jako podvodníka, odebere mu jeho zbraně i pěsti. Zasažený hráč se tak efektivně stává bezbranným.

Reklama

  • Systém proti podvádění v multiplayeru Call of Duty přidává novou funkci
  • Disarm zabraňuje detekovaným podvodníkům v útoku na ostatní hráče

Zpráva o nejnovějším opatření přichází prostřednictvím aktualizace blogu, kde studio navazuje na dříve odhalené techniky Cloaking a Damage Shield. Nová funkce je nazývána Disarm, přičemž odhalenému hráči znemožňuje jakkoli rozdávat poškození. 

Damage Shield byla první přidaná technika systému Ricochet, která funguje tak, že zapne odolnost vůči fatálnímu poškození od cheatera pro všechny legitimní hráče. Cloaking na druhou stranu zasahuje samotné vnímání cheatera. Týká se např. vizuální registrace nepřátel, vystřelených projektilů nebo detekce zvuků a výstřelů.

„Od zahájení našich opatření na začátku letošního roku jsme bedlivě sledovali hlášení hráčů,“ uvádí Activision, načež doplňuje, že jsou opatření účinná. Cílem jeho snažení zůstává prý to udržet podvodníky ve hře, a to právě proto, aby mohl tým lépe analyzovat jejich data a snížit jejich schopnost ovlivnit ostatní hráče.

Call of Duty: Modern Warfare 2 se ukazuje v prvním traileru. S Task Force 141 procestujeme celý svět, potvrzuje se návrat na Steam
i Zdroj: Activision

Call of Duty: Modern Warfare 2 se ukazuje v prvním traileru. S Task Force 141 procestujeme celý svět, potvrzuje se návrat na Steam

Nové Call of Duty se dnes oficiálně představilo a vydavatel Activision zveřejnil první várku informací. Trailer opět…

8. 6. 2022 19:37

Samozřejmě největším strašákem i přese vše řečené zůstávají kompletní zákazy, které jsou vydávány denně a často masově. Od své zprávy z dubna Activision uvedl, že udělil více než 180 tisíc nových banů, které rozdělil napříč Call of Duty Warzone a Vanguard. Potvrdil také to, že diskutovaný systém Ricochet bude plně funkční i pro nadcházející díly série. Doplní proto letošní díl Call of Duty: Modern Warfare 2 i Warzone 2.0.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama