Nová mapa pro PUBG brzy, sledujte ukázku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová mapa pro PUBG brzy, sledujte ukázku

Nová mapa pro PUBG brzy, sledujte ukázku

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 3. 2018 10:56 4
Reklama

Rok po vypuštění akční hry Playerunknown’s Battlegrounds hra stále sympatickým tempem roste a na to konto se nyní můžeme podívat na krátkou ukázku toho, co již brzy nabídne chystaná a rozsahem drobnější mapa.

Ta má mít rozlohu 4x4 kilometry a aktuální drobné lákadlo rovněž doprovází i video, ve kterém vývojáři hry děkují za vytrvávající podporu. Jde zároveň o formu poděkování autorů za to, jaké pozornosti se hře v posledním roce dostalo. A že to byla pozornost nevídaná, o tom hovoří finanční výsledky i celkové prodeje, které trhají rekordy ve všech ohledech a jen těžko hledají nějakou reálnou konkurenci.

Poodhalení tajů nové mapy každopádně pochází ze San Francisca a z GDC, velikostí se každopádně jedná o čtvrtinový zážitek v porovnání s mapami původními. Erangel i Miramar totiž shodně zobrazují plochu o rozloze 8x8 kilometrů.

Výsledkem by každopádně měl být mnohem více adrenalinový zážitek, který bude trvat menší dobu (z pohledu trvání jednotlivých zápasů) a který by měl být celkově svižnější. Navíc tato nová mapa slibuje dorazit již brzy, a to konkrétně již během nadcházejícího dubna. Následně každopádně tvůrci slibují důsledně sledovat zpětnou vazbu hráčů a novou mapu nadále upravovat tak, aby zaběhnuté komunitě maximálně vyhovovala.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama