Nová hra od Blizzardu kombinuje prvky MMO jako crafting a stavění báze, tvrdí insider
i Zdroj: Blizzard
Novinka Nová hra od Blizzardu kombinuje prvky MMO jako crafting a stavění báze, tvrdí insider

Nová hra od Blizzardu kombinuje prvky MMO jako crafting a stavění báze, tvrdí insider

Radek Raudenský

Radek Raudenský

22. 8. 2022 16:39

V lednu letošního roku Blizzard oznámil, že pracuje na úplně nové AAA hře z nového světa. Tehdy šlo o oznámení především pro nalákání nových zaměstnanců, je tedy pravděpodobné, že této hry se ještě několik let nedočkáme. Neoficiálně se ale přeci jen několika informací dočkáváme, a to díky insiderovi a redaktorovi Windows Central Jezu Cordenovi.

Reklama

  • Nová hra od Blizzardu obsahuje několik funkcí z MMO
  • Tvrdí to insider Jez Corden, který měl vidět záběry ze hry

Ten prý měl možnost vidět několik záběrů z Odyssey, kódového označení pro novou hru, přičemž Corden tvrdí, že hra vypadá jako Everwild s grafickou stylizací Fable Legends. Dle jeho slov „nádhernou“ grafiku občas doplňují i roboti, kteří připomínají steampunk.

Hratelnost nedokázal redaktor popsat přesně, údajně se zde nachází několik funkcí připomínají MMORPG jako je stavění báze, crafting nebo otevírání hráčských obchodů – příkladem budiž vyrobení a prodávání lektvarů. Prý ale nejde o typické MMO, spíše o survival hru podobnou ARK: Survival Evolved. Soubojový systém je z pohledu první osoby, a to pomocí luků a šípů či magie. Záběry prý Corden viděl před několika měsíci a potvrdil, že jde o zcela novou značku. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama