Nová aktualizace Battlefieldu 2042 odstraňuje Breakthrough pro 128 hráčů
i Zdroj: Electronic Arts
Battlefield 2042 Novinka Nová aktualizace Battlefieldu 2042 odstraňuje Breakthrough pro 128 hráčů

Nová aktualizace Battlefieldu 2042 odstraňuje Breakthrough pro 128 hráčů

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

19. 5. 2022 11:07

Studio DICE připravilo další větší aktualizaci pro svůj nejaktuálnější titul Battlefield 2042. Pokračující snahy o postupné vylepšování a opravování hry přinášejí třeba odstranění celé varianty herního režimu, která příliš nefungovala.

Reklama

  • Z Battlefield 2042 byl odstraněn Breakthrough pro 128 hráčů
  • Aktualizace také přinesla řadu dalších menších změn

Řeč je o Breakthrough pro 128 hráčů, dostupná v All-Out Warfare. Autoři přiznali, že mapy tohoto režimu nejsou dostatečně rozměrné a takové množství hráčů dělá ze zábavy spíše zbytečný chaos. Ze hry tedy tato možnost oficiálně zmizí. Na mapách Discarded, Manifest, Orbital a Kaleidoscope bude varianta pro 128 hráčů stále využívána i při 64 hráčích.

Vedle toho do hry míří řada oprav. Nastavení citlivosti řízení vozidel by teď mělo fungovat tak, jak hráči zavelí. Asistence míření by měla více pomáhat při střelbě na pohyblivé cíle a naopak přestat zaměřovat i protivníky skryté za překážkami. Autoři se také snažili snížit input lag, rozšířili a zkvalitnili hlasatele v zápasech z Battlefieldu 1942 a Battlefield 3, zjednodušili pokládání gadgetů. Dílčí změny se týkají i vybavení některých specialistů a laděním prošlo poškození a použití zbraní.

I přes velmi nepovedený start nad Battlefieldem 2042 studia Dice i EA zatím nezlomila hůl. Stále doufají v postupný návrat k úspěchu a se sérií mají dlouhodobé plány.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama