Noční můra začíná. Alan Wake 2 se ukazuje v novém traileru. Do příběhu vstoupí druhá hratelná postava
i Zdroj: PlayStation Blog
Alan Wake 2 Novinka Noční můra začíná. Alan Wake 2 se ukazuje v novém traileru. Do příběhu vstoupí druhá hratelná postava

Noční můra začíná. Alan Wake 2 se ukazuje v novém traileru. Do příběhu vstoupí druhá hratelná postava

Tadeáš Pepř Jakub Štěpánek

Tadeáš Pepř, Jakub Štěpánek

24. 5. 2023 22:36

Finské studio Remedy v rámci akce PlayStation Showcase nabídlo nový trailer pro chystanou hororovou akci Alan Wake 2. Ten ukazuje novou podobu spisovatele pronásledovaného nočními můrami, zároveň ale naznačuje, že by tentokrát mohl hrdina stát v trochu jiné roli. Minimálně část hry totiž odehrajeme za agentku FBI. Chybět ale nebude nepřátelsky naladěné nadpřirozeno a hrátky s psychickým zdravím obyvatel města.

Reklama

  • Alan Wake 2 vyjde 17. října
  • Ukázka přináší první gameplay záběry
  • Druhou hratelnou postavou bude agentka Saga Anderson

Další hratelnou postavu přímo potvrzuje příspěvek na PlayStation Blogu. Do příběhu zasáhne agentka Saga Anderson. 

“Série rituálních vražd ohrožuje Bright Falls, maloměstskou komunitu obklopenou divočinou severozápadního Pacifiku. Anderson, zkušená agentka FBI s pověstí specialistky na řešení zapeklitých případů, přijíždí vraždy prošetřit. Události se brzy zvrtnou v noční můru, když objeví stránky hororového příběhu, který se kolem ní začne naplňovat. Zdá se, že nějakým způsobem vedou k Alanu Wakeovi, spisovateli, který se ztratil před třinácti lety.”

Alan Wake 2 je dosud největší projekt studia Remedy Entertainment, tvrdí Sam Lake
i Zdroj: Remedy Entertainment

Alan Wake 2 je dosud největší projekt studia Remedy Entertainment, tvrdí Sam Lake

Studio Remedy Entertainment koncem roku oficiálně potvrdilo, že se Alan Wake vrátí ve druhém dílu, čímž potěšilo všechny…

2. 2. 2023 14:38

Zajímavé je, že za vyšetřovatelku a prokletého spisovatele můžete hrát v libovolném pořadí, jelikož se jejich příběhy zrcadlí. Do velké míry tak můžete rozhodnout o tom, jak se budete vyprávění odvíjet.

Spolu s agentkou se podíváte do Bright Falls, prastarého lesa obklopujícího tajemné jezero Cauldron Lake a zchátralého městečka Watery. Wake vás zase vezme do zcela jiné reality.

Autoři poděkovali fanouškům za jejich podporu, přičemž přislíbili, že se o hře brzy dozvíme další důležité informace. Alan Wake 2 dorazí 17. října na PC a konzole Xbox Series a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama