No Man’s Sky dostane v den vydání PSVR2 aktualizaci s jeho podporou
i Zdroj: Hello Games
No Man's Sky Novinka No Man’s Sky dostane v den vydání PSVR2 aktualizaci s jeho podporou

No Man’s Sky dostane v den vydání PSVR2 aktualizaci s jeho podporou

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

12. 11. 2022 23:09

Studio Hello Games pro magazín Eurogamer potvrdilo, že se No Man’s Sky stane v podstatě jedním z launchových titulů chystané druhé generace brýlí pro virtuální realitu PlayStation. Hra totiž přesně v den vydání headsetu obdrží aktualizaci s podporou PSVR2.

Reklama

  • Od dne vydání PSVR2 bude nové brýle podporovat vesmírnný simulátor No Man's Sky

Vesmírní objevitelé si tak do deníčků můžou znovu podtrhnout datum 22. února. Právě tehdy by se k prvním zájemcům měly brýle dostat a aktualizace No Man’s Sky vyjde. K prvnímu oznámení práce na aktualizaci došlo během června, přičemž hra jako taková je ve virtuální realitě hratelná už přes tři roky. PSVR2 má ale samozřejmě přinést další prohloubení zážitku s využitím haptické odezvy, nových ovladačů nebo výrazně kvalitnějšího zobrazovacího zařízení.

Kuriózní je, že si možného vydání v únoru všiml editor Eurogameru už dříve. V systému PlayStation se totiž nesprávně objevila upoutávka, která měla navíc připsané nesmyslné datum února 2022.

Kromě No Man’s Sky si v den vydání PSVR2 určitě vyzkoušíte Cities VR: Enhanced Edition a především dost možná největší tahák, exkluzivní spin-off Horizon: Call of the Mountain. Headset bude dostupný i v České republice, ale za trochu vyšší cenu, než jsme čekali. Vyjde vás na necelých 15 tisíc korun.

Zhruba před měsícem No Man's Sky konečně vyšlo i na Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama