Nintendo zítra odvysílá další Direct. Věnovat se bude především hrám, které vyjdou v první polovině roku
i Zdroj: Nintendo
Novinka Nintendo zítra odvysílá další Direct. Věnovat se bude především hrám, které vyjdou v první polovině roku

Nintendo zítra odvysílá další Direct. Věnovat se bude především hrám, které vyjdou v první polovině roku

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

7. 2. 2023 16:20

Spekulace se potvrdily. Nintendo má na zítřejší den připravenou další prezentaci zaměřenou na nejbližší tituly určené pro Nintendo Switch.

Reklama

  • Další Nintendo Direct bude odvysílán zítra ve 23:00 hodin
  • Prezentace potrvá 40 minut

Prezentace se spustí zítra ve 23:00 hodin našeho času. A evidentně půjde o slušnou podívanou, stopáž totiž vychází zhruba na 40 minut. Z vyjádření vyplývá, že se bude věnovat převážně hrám s termínem vydání v první polovině letošního roku. 

Co konkrétně zítra uvidíme, to můžeme jen hádat. Dobrým tipem je The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, která vyjde během května. Koncem ledna se navíc objevila informace, že se obchod Nintenda připravuje na spuštění předobjednávek, což údajně platí i pro Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp.

Zapomenout nesmíme ani na čtvrtý díl strategie Pikmin, jenž byl oznámen minulý rok v září. Ten by totiž také měl vyjít letos. Horkým kandidátem je Hollow Knight: Silksong, hra má dorazit nejpozději v červnu.

No a pak tu máme spekulace o remasterech titulů The Legend of Zelda: The Wind Waker, The Legend of Zelda: Twilight Princess nebo Metroid Prime. Více se zřejmě dozvíme až zítra v noci, tedy pokud nedojde k neplánovanému úniku informací.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama