Nintendo ukázalo datum vydání třetí Bayonetty i kampaň Splatoon 3. Na Switch ještě letos vstoupí původní KotOR.
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo ukázalo datum vydání třetí Bayonetty i kampaň Splatoon 3. Na Switch ještě letos vstoupí původní KotOR.

Nintendo ukázalo datum vydání třetí Bayonetty i kampaň Splatoon 3. Na Switch ještě letos vstoupí původní KotOR.

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

24. 9. 2021 07:55

Překvapivě obsáhlá prezentace Nintenda, kterou si výrobce Switche připravil na předěl dnešního a včerejšího dne, přinesla hned několik větších oznámení. Kromě oprášení původních Knights of the Old Republic nezapomněli pořadatelé ani na ladem ležící Bayonetta 3 či kampaň Splatoon 3.

Reklama

  • Nintendo Direct přinesl oznámení Switch verze Knights of the Old Republic (2003)
  • Star Wars RPG vyjde na přenosnou konzoli Nintenda ještě letos
  • V následném roce se pak seznámíme s Bayonetta 3 a Splatoon 3

Navštívení univerza Hvězdných válek na přenosné obrazovce Switche bude možné absolvovat od 11. listopadu. Osmnáct let staré RPG od studia BioWare se po postupném navštívení původního Xboxu, PC, ale i Androidu a iOS objeví v roce oznámení svého plnohodnotného remaku i na zařízení Nintenda. Jeho více akční soukmenovci - Star Wars Jedi Knight 1 & 2 - zamíří na Switch 16. listopadu.

Příjemné překvapení nutně neskončilo ani s druhou hrou. Po čtyřech letech čekání na novou ukázku se Nintendo Directu vynořilo i dítko studia PlatinumGames, Bayonetta 3. Switch exkluzivita od Hideki Kamiji potvrdila během prezentace datum vydání v roce 2022 a přivítala na pozici kreativního ředitele designéra her The Wonderful 101 a Astral Chain, Jusukeho Mijatu. 

Co se hratelnosti týče, magii poroučející hrdinka se ani po několikaleté odmlce netají zálibou v násilí, stejně jako nalezené schopnosti uhranout mysl protivníků a přimět je ke konání vlastní vůle.

Dostatek vůle při zneškodňování hráčů v kalužích inkoustu bude s nástupem příštího roku potřeba i u další připravované exkluzivity pro Switch – Splatoon 3. Třetí porce barevného šílenství od vývojářů z Nintenda nabídla po svém únorovém odhalení krátkou ochutnávku singleplayerové kampaně a delší pohled na navrátivší 4v4 souboje v rámci kompetitivního multiplayeru.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama