Nintendo Switch dostal po delší době velkou aktualizaci. Moc zajímavá ale ve skutečnosti není
i Zdroj: Nintendo
Novinka Nintendo Switch dostal po delší době velkou aktualizaci. Moc zajímavá ale ve skutečnosti není

Nintendo Switch dostal po delší době velkou aktualizaci. Moc zajímavá ale ve skutečnosti není

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

11. 10. 2022 11:40

Společnost Nintendo vydala novou aktualizaci systému konzolí Nintendo Switch. Po delší době jde o update s vyšší číslovkou, z verze 14 se systém posunul na označení 15. To obvykle znamená větší změny nebo pro uživatele zajímavé novinky. Tentokrát se ale žádných převratných změn nedočkáme.

Reklama


Oficiální seznam změn je poměrně stručný. Nintendo avizuje, že změnilo místo, kde v menu konzole najdete nastavení Bluetooth Audio. Také je nově možné pořizovat screenshoty sdílecím tlačítkem i při používání aplikace Nintendo Switch Online. Vedle toho došlo k obligátnímu zlepšení stability celého systému.

O něco podrobnější popis novinek přinesl tradičně dataminer OatmealDome. Dle něj na pozadí probíhá spoustu menších změn ve fungování systému. Aktualizace přinesla nový modul pro správu ethernetových adaptérů a aktualizovala i firmware spojení s Pro Controllerem. Vedle toho přidala nové chybové hlášky, upozornění na nastavení maximální hlasitosti sluchátek při zapnuté limitaci, rozšířený seznam zakázaných slov pro pevninskou Čínu, úpravu systému časových pásem a doplnila některé potřebné právní podklady pro použití v Austrálii a na Novém Zélandu.

Tedy nic převratného. Předchozí velká aktualizace 14.0.0 přinesla například možnost sdružovat hry do skupin a upravila chování bluetooth sluchátek. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama