Nintendo se omlouvá za stav Pokémon Scarlet & Violet. Pracuje na opravách
i Zdroj: Hrej.cz
Pokémon Scarlet & Violet Novinka Nintendo se omlouvá za stav Pokémon Scarlet & Violet. Pracuje na opravách

Nintendo se omlouvá za stav Pokémon Scarlet & Violet. Pracuje na opravách

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

1. 12. 2022 12:40

Společnost Nintendo veřejně přiznala, že technický stav aktuálních titulů Pokémon Scarlet a Violet není příliš uspokojivý. Dnes tak vyšla velká aktualizace řešící některé zásadní chyby a firma bude dále pracovat na zlepšení stavu.

Reklama
Reklama

  • Nintendo uznalo, že je technický stav Pokémon Scarlet & Violet neuspokojivý
  • Pracuje na opravách, dnes vydalo aktualizaci

O technickém stavu hry toho bylo napsáno a prodiskutováno hodně. I v naší recenzi jsme vypíchli, že jinak velmi zábavnou hru zásadní problémy se snímkovou frekvencí, texturami, rozlišením, grafikami a nasvícením zbytečně sráží.

Regionální pobočky Nintenda se také za problémy hráčům omluvily na sociálních sítích. Upozornily na to, že vychází zmíněná aktualizace a zároveň vypíchly, že zpětnou vazbu fanoušků berou velmi vážně.

Aktualizace spouští první sezónu hodnocených bitev. V souvislosti s tím můžeme zmínit, že hráči v uplynulém týdnu zjistili, že jsou obvykle náhodné výpočty přesnosti některých útoků předem definované, čehož by se dalo především v kompetitivním hraní velmi nepříjemně zneužívat. Nintendo nespecifikovalo, jestli byl tento problém napraven. Konkrétně zmínilo jen opravu nesprávného spouštění hudby během závěrečných bitev během Victory Road.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama