Nezapomeňte si vyzvednout tři hry zdarma na úplný konec roku. Nechybí v nich ani třeba Dishonored od studia Arkane
i Zdroj: Arcane
Novinka Nezapomeňte si vyzvednout tři hry zdarma na úplný konec roku. Nechybí v nich ani třeba Dishonored od studia Arkane

Nezapomeňte si vyzvednout tři hry zdarma na úplný konec roku. Nechybí v nich ani třeba Dishonored od studia Arkane

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

31. 12. 2022 09:05

Vánoce letošního roku jsou již možná pryč, ale dárky stále putují. Ve vzájemné konkurenci na poli obdarovávání nás hráčů se totiž obchody GOG a Epic Games Store rozhodly uzavřít svou nadílku letošního roku, a to rovnou třemi hrami, které si můžete vyzvednout zdarma.

Reklama

  • Po následující dny jsou dostupné další 3 hry zdarma (viz odkazy níže)
  • Na GOG si lze vyzvednout hororovou akci Daymare: 1998
  • Na Epic Games Store na Vás čeká Dishonored: Definitive Edition a Eximius: Seize the Frontline

Při příležitosti završení letošního kalendářního roku se Epic oproti GOG rozhodl darovat rovnou dvě hry v jeden moment, a to Dishonored: Definitive Edition (tedy kolekci studia Arkane obsahující základní hru z roku 2015 i všechna její následná rozšíření) a dále mix sci-fi RTS a FPS Eximius: Seize the Frontline. Obě hry si bez jakéhokoli placení můžete na oficiální stránce vyzvednout až do 17. hodiny 5. ledna. Od 6. ledna je poté nahradí standalone rozšíření Aiko's Choice k Shadow Tactics: Blades of the Shogun a taktéž Kerbal Space Program, jenž se v roce 2023 dočká i druhého dílu.

U GOG je nabídka o něco chudší, protože obsahuje jedinou hru z ranku akce. Ve znamená novějších remaků ze série Resident Evil se až do 15. hodiny 2. ledna můžete dostat k jejich levnější obdobě Daymare: 1998, kde se autoři vzhlédli u zombie hororů z konce tisíciletí, hry za více postav a řešení hádanek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama