next-level-03-08-nebe-peklo-raj
Článek Next Level 03-08: Nebe, peklo, ráj

Next Level 03-08: Nebe, peklo, ráj

Farid

Farid

13. 2. 2008 23:24 9
Reklama

Bezstarostná, ďábelská akce s fůrou provokativně roztomilých narážek na křesťanské pojetí posmrtného života, nindžovský krvák rochnící si v koupeli z usekaných končetin, burleskní galerie sečných zbraní a vulgárních žen, reportáž z americké fronty války s mimozemskou infekcí, oční bulvy pochodující v rytmu pata-pata a disputace o mravnosti lidského pokolení v nejtitěrnější z válečných strategií. To vše a mnohem víc zaujalo autory Next Levelu při zpracovávání obsahu nejnovějšího vydání.

Next Level 03-08: Nebe, peklo, ráj
i Zdroj: Hrej.cz
  

Test

Že je Devil May Cry 4 největší mezi recenzemi, není těžké uhodnout. Kvůli trochu nešťastnému načasování to sice asi nebude první test hry, který si přečtete, zato můžete být zvědaví, jak celý ten akční balet dvou namachrovaných sólistů, Danta a Nera, vidí Jirka Pavlovský. Na čtyřech stranách. V rámci preview testů věnujeme další dvě pravověrnému JRPG Lost Odyssey. Článek vznikl na základě vlastnoručního ohmatání v Paříži, kam si na otočku odskočil Petr Bulíř. Dvakrát tři strany si zasluhují špičkově kvalitní videohry na platformách Nintenda. Capcomáckou Zack & Wiki (Wii) si do péče vzal opět Petr Bulíř, zatímco mnohé slavné a ukecané bitvy v nových Advance Wars (DS) vybojoval Pavel Dobrovský. Dále stojí za zmínku recenze - Patapon, Dynasty Warriors 6, Turok, Nights: Journey Of Dreams, Turok, Conflict: Denied Ops, FIFA Street 3, Persona 3, Lost Planet...

Next Level 03-08: Nebe, peklo, ráj
i Zdroj: Hrej.cz
  

TNT

Přední rubriku Next Levelu lze jako obvykle rozdělit na dva propletené útvary. Mezi monitry (eyes-on preview, velké novinky, říkejte si tomu jak chcete) bych rád vypíchnul článek shrnující nejnovější poznatky o Grand Theft Auto IV, představení nadějného zpracování seriálu v Lost: Via Domus či malou premiéru vizionářské "FPS" Mirror's Edge od švédských DICE, která je ve skutečnosti jenom malou ochutnávkou toho, co chystáme do příštího čísla NL. Přítomny jsou samozřejmě všechny další komponenty TNT. Inkognito čmuchá kolem pokračování Gears Of War, Grafoman rozpoutal koláčkovou bitvu o nejlépe a nejhůře hodnocené hry a na Lavici hanby usedly další průšviháři.

Next Level 03-08: Nebe, peklo, ráj
i Zdroj: Hrej.cz
  

Fokus

I když předchozí dvě rubriky Next Levelu rozhodně netrpí zanedbaností, rád bych v tomto čísle nejsilněji doporučil prostřední část časopisu, kde se sešly tři velmi vydařené kousky. První třetina patří Petrovi Poláčkovi a jeho obsáhlým dojmům z hraní Ninja Gaiden 2 a osobního setkání s jeho šéfdesignérem, Tomonobu Itagakim. Jeden bizardnější zážitek než druhý. Druhé osmistránkové sólo si vzal na starost Michael Mlynář, vášnivý to milovník bojové série SoulCalibur a jejího dámského osazenstva především. Jde o článek typu od fanouška pro fanoušky, divoký přehled desítek neuvěřitelných charakterů ze všech pěti dílů ságy Soul. No a poslední úkol zbyl na mě: zpracovat premiéru luxusně vypadající střílečky Resistance 2. S radostí jsem se poklonil tvůrčí energii a neuvěřitelné efektivitě Insomniac Games.

Next Level 03-08: Nebe, peklo, ráj
i Zdroj: Hrej.cz
 

Na závěr reklamní vsuvka podomního prodejce: Jestli vás něco z toho zaujalo, můžete si nový Next Level za celkem malý peníz pořídit. A pokud zjistíte, že se vám líbí, určitě využijte podle všech parametrů extrémně výhodnou nabídku předplatného, na které ušetříte víc než polovinu peněz, nemluvě o hodnotných bonusech zdarma. Nechápu, jak se nám může vyplácet :-)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama