Netflix rozšiřuje nabídku her do celého světa, prozatím ale pouze pro Android
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Netflix rozšiřuje nabídku her do celého světa, prozatím ale pouze pro Android

Netflix rozšiřuje nabídku her do celého světa, prozatím ale pouze pro Android

Radek Raudenský

Radek Raudenský

4. 11. 2021 12:10

Na konci srpna Netflix potvrdil svou snahu prosadit se i v herním průmyslu, který vnímá jako svou největší konkurenci. Jelikož ale hry nejde jen tak přetlačit nabídkou seriálů a filmů, musí je nabídnout taky. Po měsících spekulací se tak v nabídce předplatného objevily první mobilní tituly, nyní se nabídka rozšiřuje z Polska do celého světa.

Reklama

  • Netflix končí s omezeným testováním her a zpřístupňuje je pro celý svět
  • V nabídce je zatím pět her, společnost ale chce knihovnu rozšiřovat

Od včerejšího dne tak mají všichni předplatitelé Netflixu k dispozici hned pět mobilních her, přesněji jde o Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Shooting Hoops, Card Blast a Teeter Up. Všechny tituly jsou bez reklam i mikrotransakcí, navíc jsou v jednu chvíli přístupné pro všechny profily na účtu, stejně jako je tomu u sledování seriálů a filmů.

Netflix tím ale rozhodně nekončí. Potvrdil, že knihovnu her bude nadále rozšiřovat, i když se prozatím bude soustředit na mobily. Streamovací platforma tak bude využívat nejen nedávno zakoupeného studia Night School Studio, původních tvůrců Oxenfree, ale také další externí týmy.

Je zde ale důležité ale – prozatím je služba dostupná pouze pro telefony s operačním systémem Android. Podpora iOS dorazí až v dalších měsících.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama