Netflix předvádí první teaser seriálového Sonica
i Zdroj: Netflix
Novinka Netflix předvádí první teaser seriálového Sonica

Netflix předvádí první teaser seriálového Sonica

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

5. 5. 2022 10:15

Už od února víme, že dvoudílnou sérii Sonicových filmů do budoucna doplní nejen třetí díl a spin-off s Knuclesem, ale i vlastní seriál od Netflixu. 3D animovaná série zvaná Sonic Prime byla oficiálně představena v únoru. Po pár měsících se dočkáváme prvního teaseru.

Reklama

  • Netflix v souhrnu chystaných projektů předvedl i seriál Sonic Prime
  • Během několika sekund ukazuje upoutávka samotného Sonica i sběr ikonických kruhů

Dvacet čtyři epizod dlouhá řada o hrdinovi společnosti Sega má být Netflixem vydána ještě do konce letošního roku. Při svém oznámení byl seriál popisován jako vysokooktanová jízda, kde Sonic po náhlém roztříštění reality tříme nejen osud svého (mnoho)vesmíru, ale i svůj vlastní. Na rozdíl od zážitků, které nám nabídly hry a filmy, nepůjde tak jen o další závodem s časem, ale i o sondu do Sonicova nitra.

O rozpohybování hrdinů i jejich pokroucených verzí z jiného vesmíru se u seriálu postará kanadská společnost WildBrain. Výkonnou produkci naproti tomu zajistí američtí Man of Action Entertainment, které můžete znát např. ze seriálů jako je Velká šestka nebo Ben 10. Závěrem pak stojí za to zmínit, že proměnou projde i sám Sonic, a sice zvukovou. Jeho hlasem se nově stává kanadský dabér Deven Mack, jehož obsazení okomentoval i dabér herního Sonica, Roger Craig Smith.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama