Netflix oznámil seriál podle Splinter Cellu, Far Cry a Blood Dragon. Resident Evil: Infinite Darkness a Zaklínač zase nabízí trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Netflix oznámil seriál podle Splinter Cellu, Far Cry a Blood Dragon. Resident Evil: Infinite Darkness a Zaklínač zase nabízí trailer

Netflix oznámil seriál podle Splinter Cellu, Far Cry a Blood Dragon. Resident Evil: Infinite Darkness a Zaklínač zase nabízí trailer

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

12. 6. 2021 08:00

Seriálové adaptace slavných značek se včerejším dnem rozšířily o potvrzení další trojice projektů, tentokrát z dílen Ubisoftu. Po delších spekulacích a dohadech se vlastního animovaného zpodobnění dočká spící série Splinter Cell, více než živá značka Far Cry a nakonec i příběhové rozšíření Far Cry 3: Blood Dragon. Jako třešinku na dort pak Netflix přihazuje i spin-off Castlevanie a další ukázku Resident Evil: Infinite Darkness a druhé série Zaklínače.

Reklama

  • Netflix přichází ve spolupráci s Ubisoftem s další trojicí animovaných seriálů
  • Své adaptace se dočká Splinter Cell, Far Cry i příběhové rozšíření Far Cry 3: Blood Dragon
  • Žádná data vydání nejsou prozatím dostupná
  • Dodatečnou zprávou je také uvolnění úvodních tří minut z Resident Evil: Infinite Darkness a teaseru druhé série Zaklínače
  • Zaklínač se příští měsíc dočká také digitálního WitcherConu, kde může dojít na odhalení data jeho uvedení 

Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix bylo na pátečním Summer Game Fest streamu představeno jako animovaná série ctící odkaz ranných devadesátek, a to včetně nejslavnějších akčních filmů této historické éry. Součástí obsahu mají být navíc i alter ega některých význačných postav Ubisoftu, tudíž o zábavu by mělo být skutečně postaráno.

Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix
i Zdroj: Hrej.cz
Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix

Produkce seriálu na motiv Blood Dragon se podle exkluzivních informací magazínu Variety uchopilo pařížské studio Bobbypills, jež má postupně přivést na svět šestici epizod. Na projektu se oficiálně pracuje už od roku 2019 a má údajně nabídnout pokřivenou verzi našeho světa, jež vešla ve skutečnost po nezdařilé snaze o robotizaci společnosti.

Druhá zpráva stavící na seriálové adaptaci hlavní série Far Cry je na rozdíl od předešlé zmínky prosta jakýchkoli detailů, a je tak pouze záležitostí dohadů, kam nás Netflix a Ubisoft jeho prostřednictvím zavede.

Přítomnost Sama Fishera je oproti tomu o chlup průzračnější. Jeho návrat – tedy alespoň do diskutované říše seriálů – byl poprvé naznačen už během loňského července, až nyní se však těší oficiálnímu potvrzení. Podobně jako u herních předloh, ani zde nebude nouze o kradmou špionážní akci pro utajenou vládní organizaci Third Echelon, odstraňování významných politických cílů a další černé operace. Ve zkratce tedy vše, co ke Splinteru Cellu patří.

Tom Clancy's Splinter Cell
i Zdroj: Hrej.cz
Tom Clancy's Splinter Cell

Příběh Splinter Cellu má podle Variety zastřešit zkušený autor filmové trilogie Johna Wicka, Derek Kolstad, přičemž pro první sezónu je naplánována osmice epizod. Produkční studia jsou v tomto případě rovnou dvojí, a sice severské Sun Creature a francouzské Fost.

Když už je řeč o Francii, právě do ní bude rovněž zasazena i nově oznámená Castlevania, která přenese fanouškům právě ukončeného seriálu známou postavu Richtera Belmonta do kulis Velké francouzské revoluce. Hlavní část produkce bude ve shodě s předchozí adaptací probíhat ve studiu Powerhouse Animation.

Jako první závěrečnou informaci pak přidáváme slíbenou upomínku hororového CGI seriálu Resident Evil: Infinite Darkness. Ve třech minutách se můžete krátce naladit do příběhového oblouku zombie incidentu, jenž se na stránkách Netlixu objeví od 8. července.

Druhá sezóna Zaklínače na druhou stranu své datum příchodu stále úspěšně tají. Naštěstí pro nás se zde ale nabízí alespoň malá příležitost nahlédnout za oponu prostřednictvím krátkého teaser traileru.

Dodatečnou pozornost zaslouží ovšem i fakt, že 9. července proběhne akce WitcherCon, kde se o seriálu dozvíme zase o něco více. Je očekávatelné, že právě zde dojde na odhalení konkrétního data vydání, které prozatím připadá pouze na rok 2021.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama