Nemáte co hrát? Tyhle hry pro Android jsou teď na nějakou dobu zdarma
i Zdroj: Unsplash
Mobilní hraní Novinka Nemáte co hrát? Tyhle hry pro Android jsou teď na nějakou dobu zdarma

Nemáte co hrát? Tyhle hry pro Android jsou teď na nějakou dobu zdarma

Jakub Fišer

Jakub Fišer

27. 9. 2022 11:00

Opět tu máme výběr zajímavých her pro operační systém Android, které jsou běžně placené, ale nyní spadly s cenou na úplné dno. O jaké hry se jedná?

Reklama

Zombie Age 3 Premium

Prémiová verze 2D zombie střílečky od studia DIVMOBI nabízí propracovanou stylizovanou grafiku a oproti své bezplatné edici přidává celou řadu nových postav, oblečků a vylepšení.

O tom, že jde o úspěšnou mobilní hru pro Android, hovoří víc jak milion stažení a vesměs kladné recenze 4,3 hvězdičky z 5. Pro iPhony bohužel dostupná není.

Pixel Blade VIP

RPG titul od studia PixelStar je masivně inspirován globálním hitem Minecraft. V líbivé “kostičkované” grafice přináší Pixel Blade skvělou hratelnost, MMORPG online prvky a množství vylepšení pro vašeho bojovníka.

Pokud chcete vyzkoušet méně známé RPG, rozhodně zkuste. VIP verze, která je nyní zdarma, vás zbavuje reklam a 500 drahokamů (herní měna).

Cooking Kawai

Speciální žánr kuchařských her nezemřel. Nejnovější počin od vývojářů z CSCMobi přináší zábavný zážitek pro všechny milovníky vaření. Hlavní prim hraje východoasijská kuchyně a kultura, vyzkoušíte si však i recepty napříč kuchyní v USA, Jižní Americe či Evropě. Bezplatbá verze pro Android přichází bez reklam, což je také její hlavní výhoda.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama