Nejoblíbenější hry, u kterých se naštvete: hříčka s čísly či šílené házení nožů
i Zdroj: Afif Kusuma / Unsplash
Mobilní hraní Novinka Nejoblíbenější hry, u kterých se naštvete: hříčka s čísly či šílené házení nožů

Nejoblíbenější hry, u kterých se naštvete: hříčka s čísly či šílené házení nožů

Jakub Fišer

Jakub Fišer

2. 6. 2022 20:10

Fanouškům mobilního hraní určitě nejsou hry typické pro svou náročnost a nervy drásající hratelnost cizí. Velkým přeborníkem v těchto ďábelských počinech je vývojářské studio Ketchapp, které stojí za mnoha rozbitý či z okna vyhozenými mobily. Tohle jsou jejich hry, které určitě musíte vyzkoušet.

Reklama

  • V Knife Hit je vaším úkolem házet nože do rotujícího pařezu
  • Stack se blíží klascickému stavění věže z kostek, je však mnohem složitější
  • 2048 je totální klasika, oblíbená počtářská hříčka do čekárny u doktora 

Tituly od Ketchapp se vyznačují extrémně jednoduchým ovládáním i systémem, leč také velmi náročnou hratelností. Zpravidla jsou dostupné na Android i iOS/iPadOS a zdarma, nabízí však možnost dokoupit si některá vylepšení za reálné peníze. Za herní měnu si pak můžete pořizovat kosmetické úpravy, skiny a podobně.

Knife Hit

Za úspěch tohoto titulu hovoří víc jak 100 milionů stažení jen na Google Play a přes milion veskrze pozitivních recenzí od uživatelů. Vaším cílem je naházet určený počet nožů do rotujícího pařezu. Ten se ale točí různou rychlostí, nepravidelně se zastavuje a trefit se je kolo od kola těžší. Zároveň se musíte vyhýbat již zabodnutým nožům a k tomu všemu ještě sbírat jablíčka, která představují herní měnu. Knife Hit je ke stažení v Google Play a v Apple App Store.

Stack

Další veleoblíbený koncept nekonečných her. Vzpomínáte ještě na hru, ve které jste stavěli patra různě vysokých budov a snažili se je z jeřábu shazovat rovně, aby se budova nekymácela? Stack hraje na podobně nostalgickou notu, stavíte na sebe však kvádříky rozličné barvy.

Jakmile se netrefíte přesně, přečnívající kus se odřízne a vy rázem pracujete s mnohem menší plochou. Nebezpečně chytlavé, ale také pekelně těžké. Asi netřeba dodávat, že s každým kolem je hra rychlejší a rychlejší. Stack je k mání v Google Play i v Apple App Store.

2048

Uvěříme vám, že o Stack či Knife Hit jste v životě neslyšeli. Ale jestli neznáte 2048, museli jste žít pod kamenem. Opět – extrémně jednoduché, ale ve své podstatě těžké. Pohybem nahoru, dolů, doleva a doprava pohybujete herním polem 4×4 a sčítáte políčka se sudými čísly.

Vaším cílem je dosáhnout alespoň na jednom políčku hodnoty 2 048. Ale to by to nebyl Ketchapp. Po dosažení této mety hra nekončí, ale mučí vás dál. 2048 má množství různě modifikovaných derivátů, originál je však k dispozici zdarma v Google Play a App Store.

Nejoblíbenější hry, u kterých se naštvete: hříčka s čísly či šílené házení nožů
i Zdroj: Ketchapp
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama