Nejnovější video z Age of Empires IV se soustředí na námořní boje a Abbásovce
i Zdroj: Hrej.cz
Age of Empires IV Novinka Nejnovější video z Age of Empires IV se soustředí na námořní boje a Abbásovce

Nejnovější video z Age of Empires IV se soustředí na námořní boje a Abbásovce

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

31. 7. 2021 10:55 1

Je tomu pouze pár měsíců, co jsme se dozvěděli, že vývojáři Age of Empires IV z důvodu nevyužívání námořnictva zvažovali jeho úplné vypuštění, ale že tak nakonec neučinili pro sílící naléhání hráčů. Výsledkem jejich usilovné práce se stává kratičké video, jenž s trailerem na dynastii Abbásovců předkládá další důvod, proč se na hru těšit

Reklama

  • Nové video z Age of Empires IV předvádí možnosti námořnictva
  • Doprovodná ukázka civilizací se soustředí na dynastii Abbásovců

Jedna z osmi civilizací, jež byla pro plnou hru potvrzena, se nám v nejnovějším videu prezentuje skrze podobu bojových jednotek. Jejich podoba přitom zdárně reflektuje muslimskou kulturu, a nabízí tak zářivé, hojně zdobené zbroje i nebezpečná zvířata, jako jsou ozbrojení sloni nebo velbloudi. Podle vývojářů se máme u národu Abbásovců těšit především na technologicky vyspělou civilizaci, jež staví pokrok a vědění před vším ostatním.

Druhá ukázka se již výhradně soustředí na boj a zpracování plavidel. Kromě těžkotonážních korábů svádějících boje na vlnách moře proto nechybí ani rychlejší transportní lodě, sloužící k překvapivému vylodění jednotek v týlu nepřítele.

Age of Empires IV vychází na počítačích 28. října. Spolu s příchodem na Steam a Windows Store bude hra při vydání přidána i do nabídky Game Passu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama