Nejlepší přídavek next-gen aktualizace Zaklínač 3? Nový bod rychlého cestování ve Vranohradu
i Zdroj: CD Projekt
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Nejlepší přídavek next-gen aktualizace Zaklínač 3? Nový bod rychlého cestování ve Vranohradu

Nejlepší přídavek next-gen aktualizace Zaklínač 3? Nový bod rychlého cestování ve Vranohradu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 12. 2022 15:33

Ve středu konečně vyšla dlouho očekávaná aktualizace kultovního RPG Zaklínač 3: Divoký Hon, přinášející spoustu vylepšení na konzole současné generace. Kromě obsahových bonusů nebo vylepšené grafiky aktualizovaná verze nabízí na první pohled nenápadný, ale o to důležitější vylepšení.

Reklama

  • Next-gen aktualizace Zaklínače 3 přináší nový bod rychlého cestování ve Vranohradu
  • Cestování do tohoto místa bylo dříve velmi otravné

Asi každý netrpělivý hráč, který v Temerii strávil nějaký čas a plnil úkoly v okolí, si vzpomene na otravné cestování do osady Vranohrad. Domov Krvavého barona, jedné z nejzajímavějších a nejlépe napsaných postav v herní historii, totiž nabízel jeden bod pro rychlý přesun. Ten byl ale trochu nepochopitelně umístěn na rozcestí kousek před branami vesnice. To znamenalo, že každá cesta za úkoly znamenala repetitivní obíhačku mostu a podhradí. Hráči zvyklí cestovat po světě bez berliček možná pokrčí rameny, šetřílci (jako já) ale při dostaveníčkách s baronem pěnili vzteky.

Next-gen update tuto drobnou bolístku konečně napravil. Kromě zmíněné křižovatky nyní Geralt najde všespásný rozcestník i přímo v centru Vranohradu. Na skutečnost zprvu upozornili pozorní hráči, později ji zpropagovala i britská mutace oficiálního účtu PlayStation. Novinku okomentovala slovy “To je… krása. Díky @CDProjektRed”.

Magazín GameRant připomíná, že autoři při tvorbě aktualizace vzali v potaz i tvrdou práci modderů. Například modifikaci World Map Fixes, v rámci které došlo k nápravě některých nesrovnalostí mezi herním prostředím a vyobrazením na mapě.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama