Nejlepší basketbalový simulátor míří do služby Apple Arcade. NBA 2K23 si zahrajete v říjnu
i Zdroj: 2K / NBA 2K23 Arcade Edition press kit
Mobilní hraní NBA 2K23 Novinka Nejlepší basketbalový simulátor míří do služby Apple Arcade. NBA 2K23 si zahrajete v říjnu

Nejlepší basketbalový simulátor míří do služby Apple Arcade. NBA 2K23 si zahrajete v říjnu

Jakub Fišer

Jakub Fišer

12. 9. 2022 09:20

Mobilní basketbaloví fanoušci, zpozorněte. Studio 2K uvedlo, že mobilní verze nejnovějšího simulátoru košíkové – NBA 2K23 s podtitulem Arcade Edition zamíří exkluzivně na streamovací službu Apple Arcade.

Reklama
Reklama

  • Basketbalový simulátor NBA 2K23 Arcade Edition zamíří exkluzivně na Apple Arcade
  • Nabídne lepší grafiku i hratelnost než běžný mobilní/tabletový port
  • Na službě s předplatným 139 Kč bude k mání od 18. října

V pátek vyšla pro fanoušky basketbalu velká novinka – další ročník povedeného simulátoru NBA 2K. Ročník 23 slibuje opět celou řadu nových animací, aktualizované týmy a samozřejmě i vylepšený režim kariéry za jednoho hráče, nebo rovnou za celý klub.

Zkrátka nepřijdou ani hráči na mobilních telefonech a tabletech. Nejen, že 2K klasicky aktualizuje svůj mobilní simulátor NBA 2K Mobile Basketball Game o novou sezónu, ale zároveň nabídne hráčům i plnohodnotný zážitek z NBA 2K23 Arcade Edition.

Jedná se o částečně upravenou mobilní/tabletovou verzi pro zařízení podporujících službu Apple Arcade. Poslední “Arcade Edition” basketbalu od 2K byl ročník 2K21 a zaznamenal na službě Arcade velký úspěch. NBA 2K23 Arcade Edition vychází bohužel až 18. října. Předplatné Apple Arcade jinak vyjde na 139 Kč měsíčně.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama