Nejkrásnější závodní hra na telefon? Hot Lap League je novinka od vývojářů Need for Speed
i Zdroj: Google Play / Ultimate Studio
Mobilní hraní Hot Lap League Novinka Nejkrásnější závodní hra na telefon? Hot Lap League je novinka od vývojářů Need for Speed

Nejkrásnější závodní hra na telefon? Hot Lap League je novinka od vývojářů Need for Speed

Jakub Fišer

Jakub Fišer

11. 5. 2022 12:04

Vývojářský tým Ultimate Studio přináší na mobilní platformy Android a iOS svůj zbrusu nový počin jménem Hot Lap League. Má jít o tu nejlépe odladěnou a graficky nejpěknější závodní hru na mobily a tablety.

Reklama

  • Novinka Hot Lap League je závodní hra pro smartphony a tablety
  • Pracují na něm vývojáři, kteří přinesli k životu Real Racing či Need for Speed 
  • Titul je dostupný v Google Play za 89,99 Kč a Apple App Store za 129 Kč

Pokud máte rádi rychlé vozy, aroma spálených pneumatik a asfalt trhající motory, zpozorněte. Vývojářští veteráni z Electronic Arts totiž přivedli k životu nový závodní titul jménem Hot Lap League. Lákají na víc než 150 závodních tratí – některé arkádovější po vzoru série Asphalt, jiné klasičtější.

Potěší také přítomnost až 100 sběratelských předmětů, díky kterým můžete svůj závoďák různě upravovat a zkrášlovat. Chybí však prvek vylepšování vašeho auta nebo licence skutečných výrobců, rovněž neznáme přesný počet vozidel ve hře.

Hlavní devizou Hot Lap League by měla být perfektní “skoro-konzolová” grafika a audio stránka. Vývojářům ze studia Ultimate v tomto případě nemáme důvod nevěřit, podíleli se totiž na vývoji Real Racing a mobilního Need for Speed.

Nová adrenalinová závodní hra je dostupná na obě největší mobilní platformy, a sice Android i iOS. Ale pozor, v obou případech je zpoplatněna a nejde o free-to-play počin. V obchodě App Store vás vyjde na 129 korun, v konkurenčním Google Play zaplatíte 89,99 koruny.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama