Nejdříve vyjde Redfall, až pak Starfield. Alespoň to tvrdí šéf Xbox Game Studios
i Zdroj: Bethesda / Arkane
Starfield Novinka Nejdříve vyjde Redfall, až pak Starfield. Alespoň to tvrdí šéf Xbox Game Studios

Nejdříve vyjde Redfall, až pak Starfield. Alespoň to tvrdí šéf Xbox Game Studios

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

6. 11. 2022 14:00

Od oficiálního odkladu vydání sci-fi akce Starfield zatím Bethesda neoznámila, kdy konkrétně má hra vyjít. Alespoň trochu konkrétních informací jsme se dočkali díky podcastu Friends Per Second, ve kterém se objevil šéf kolektivy Xbox Game Studios Matt Booty. Ten prozradil, že má přednost Redfall od Arkane Studios.

Reklama

  • Redfall vyjde dříve, než Starfield
  • Alespoň dle informací šéfa Xbox Game Studios Matta Bootyho

Chystaná upírská akce má jednoduše řečeno vyjít dříve, než sci-fi epos Bethesdy. Booty neprozradil proč, a nenabídl žádná konkrétní data. Teoreticky by ale obě hry měly vyjít během první poloviny příštího roku.

Studio má v současnosti údajně ladit finální produkt, pracuje ale na plný plyn. V podcastu Booty jmenovitě ocenil stylizaci, kterou pro Starfield Todd Howard se svým týmem zvolili. Tu ostatně v několika trailerech Bethesda ukazovala i hráčům. Howard se také nedávno pochlubil tím, že má hra obsahovat obrovské množství dialogů nebo přepracovaný systém přesvědčování ostatních postav.

Redfall byl oznámen na loňské E3 a později společně se Starfieldem odložen na příští rok. Narozdíl od novinky od Bethesdy se mu ale zatím příliš nedaří zaujmout komunitu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama