Nejdivnější hra pro telefony? Once Be Human láká na nevšední survival zážitek
i Zdroj: NetEase / Twitter @OnceBeHuman
Mobilní hraní Once Human Novinka Nejdivnější hra pro telefony? Once Be Human láká na nevšední survival zážitek

Nejdivnější hra pro telefony? Once Be Human láká na nevšední survival zážitek

Jakub Fišer

Jakub Fišer

23. 5. 2022 12:30

Studio NetEase má na kontě oblíbené mobilní tituly, jako třeba battle-royale Knives Out nebo připravovanou karetní pecku Harry Potter: Magic Awakened. Jejich další nový titul nás vezme do časů po zániku civilizace a půjde o bizarní survival.

Reklama

  • Once Be Human má být survival hra sci-fi žánru pro Android a iOS
  • Zasazení je do blízké budoucnosti, kdy život lidí ovládli mimozemšťané
  • Dočkali jsme se první ukázky, více informací dorazí v červnu

Na stejné konferenci, kde studio NetEase ukázalo nový trailer pro Harry Potter: Magic Awakened, jsme se dočkali také oznámení sci-fi survivalu Once Be Human. Vývojáři slibují, že půjde o “skutečně divnou hru”. A dokládá to i první teaser trailer. V něm vidíme ženu připojenou na jakýsi headset pro virtuální realitu, jak drží v ruce modul s nechutnou chapadlovou bytostí uvnitř. Z toho čiší inspirace klasickými sci-fi hity, jako třeba Matrix.

I přes malé množství informací víme, že příběh bude zasazen do blízké budoucnosti, 30 let po pádu civilizace, jak ji známe. Na zemi dopadl hvězdný prach, který vymýtil takřka veškeré živoucí bytosti a po planetě Zemi začali místo lidí kráčet bizarní nestvůry. Hráč se podle všeho ujme role vojáka Beyonders, tedy skupiny přeživších, kteří si chtějí vzít planetu zpět pod svou kontrolu.

Více se o titulu Once Be Human dozvíme v červnu, kdy se uskuteční akce Summer of Gaming. Tam tvůrci odhalí víc informací o samotném příběhu, gameplay a snad také datum vydání a dostupné platformy. Počítáme však s mobilními telefony a tablety s iOS a Android, neboť vývojáři z NetEase se zaměřují primárně na tato zařízení.
 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama