Název Potterovy hry je Magic Awakened
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Název Potterovy hry je Magic Awakened

Název Potterovy hry je Magic Awakened

David Plecháček

David Plecháček

3. 10. 2018 13:18
Reklama

Ještě včera jsme o novém Harry Potterovi psali jako o možné variantě, úniku, na kterém něco být může, ale také nemusí. I kdyby se jednalo o prototyp, stále nemusí jít o hru v plné produkci, která za nějakou dobu vyjde. Včerejší případ ale má dohru, a i když obvykle nabádáme k opatrnosti, zdá se, že se všechny informace zakládaly na pravdě.

Paradoxní je, že k potvrzení těchto domněnek vede i jednání vydavatele. Včerejší video bylo na původním kanále staženo, přičemž v upozornění potenciálních diváků stojí, že video „obsahovalo majetek Warner Bros Entertainment Interactive, které jej zablokovalo“. Kompletně zablokovat ukázku už samozřejmě nejde, neboť si ji mnoho uživatelů stáhlo a objevují se na prohlížečích, na které jsou Warneři krátcí.

Ale i kdyby k tomuto kroku nedošlo, ukázalo se, že o podobných informacích slyšelo i několik na sobě nezávislých zdrojů. Jak už jsme včera usuzovali, jeden ze zdrojů Eurogameru potvrdil, že by hru mělo vyvíjet studio Avalanche Software známé díky toys-to-life sérii Disney Infinity. Autoři, kteří nemají se sérií Just Cause nic společného (neplést s Avalanche Studios), se dostali do područí Warnerů loni.

Ten samý zdroj říká, že hra je minimálně rok daleko od svého vydání. Jiný zdroj, Lizo Mzimba, který pro změnu spolupracuje s BBC News, přiznal, že podobné informace slyšel i on. Kromě toho na svém Twitteru oznámil, že se projekt bude jmenovat Harry Potter Magic Awakened, případně Magic Forever. A také řekl, že i další hry jsou v přípravě.

To nás vzhledem k přítomnosti labelu Portrkey nepřekvapuje. Ten totiž vznikl čistě proto, aby mohl vytvořit více her ze světa slavného brýlatého chlapce. Je ale zvláštní, že by hra nesla jeho jméno, když se má odehrávat v 19. století, tedy v době, kdy prakticky žádná z postav ještě ani nežila, nebo alespoň nebyla tak slavná – například profesoru Brumbálovi bylo v příběhu J.K.Rowlingové 150 let. Tak uvidíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama