Fortnite Novinka Nathan Drake a Chloe Frazer zaskočí do Fortnite ve filmovém i herním outfitu. Dobrodružné duo provází trailer

Nathan Drake a Chloe Frazer zaskočí do Fortnite ve filmovém i herním outfitu. Dobrodružné duo provází trailer

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

13. 2. 2022 09:00

Nejprve remaster posledních dvou her pro PS5, poté celovečerní film a nyní skok do battle-royale žánru. Jak už plyne z titulku, Uncharted se po spekulacích skutečně podívá do Fortnite. Svou přítomnost zahlásí Nathan Drake společně s Chloe Frazer, přičemž trailer nabádá, že se tak stane ve čtveřici kostýmů.

Reklama

  • Fortnite nabízí nový trailer, v němž figurují postavy z Uncharted
  • K dočasnému propojení značek má dojít 17. února

Dvojice kostýmů pro každou z postav bude zahrnovat jednak jejich tradiční (tzn. herní) podobu, jednak podobiznu inspirovanou filmem. V případě Nathana půjde tudíž o skiny v nádechu Uncharted 4 a Toma Hollanda, zatímco u Chloe bude styl čerpat z The Lost Legacy a herečky Sophia Ali. Mezi kostýmy půjde taktéž přepínat, přičemž koupí jednoho získáte druhý, a naopak.

Z repertoáru série má také dojít k přidání i několik kosmetických předmětů. Hovoří se o Second Hand Saber pickaxe, Parushurama pickaxe, Seaplane glider a Journal emote. Mimo nich dojde i na přetavení úkolů do více objevitelského duchu. Dorazí na hledání map k pokladům, v jejichž finální destinaci čeká na hráče kýžená odměna.

Střetnutí světů Uncharted a Fortnite bychom se měli dočkat 17. února, čiže den před opožděnou americkou premiérou filmu. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama