Nástupce Immortals Fenyx Rising nemá být pokračování, ale spin-off zasazený do Polynésie
i Zdroj: Ubisoft
Immortals Fenyx Rising Novinka Nástupce Immortals Fenyx Rising nemá být pokračování, ale spin-off zasazený do Polynésie

Nástupce Immortals Fenyx Rising nemá být pokračování, ale spin-off zasazený do Polynésie

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

23. 7. 2022 11:30

Insider Tom Henderson už na začátku letošního jara informoval, že Ubisoft vedle budoucnosti Assassin’s Creed i na pokračování Immortals Fenyx Rising. Druhý díl tohoto božského dobrodružství, jež nás před dvěma lety vzala na objížďku řeckým panteonem, mělo procházet fází předprodukce, přičemž vývoj mělo zastřešovat studio Ubisoft Quebec. Nyní se informace dále rozšiřují. Insider Jeff Grubb přinesl z vlastního zdroje zprávu, že nové Immortals nebudou plnohodnotné pokračování.

Reklama

  • Insider Jeff Grubb navázal na letošní spekulace kolem pokračování Immortals Fenyx Rising
  • V podcastu Games Mess Decides uvedl, že nová hra bude spin-offem, v němž se vydáme do Polynésie
  • Vrátit se má božský vypravěč i stylizovaná grafika

Grubb uvádí, že Pokračování Immortals Fenyx Rising není pokračováním v pravém slova smyslu, ale spin-off menšího rozměru. Jeho pracovní název má být projekt Oxygen, přičemž insider jej popisuje jako žánrově podobnou hru prvnímu dílu zasazenou do Havajské Polynésie. Místo Promethea, jenž nás provázel první hrou, má nástupce namlouvat jiný božský vypravěč, ačkoli je zmíněno, že jisté rozdíly nastanou. Hra má být podle všeho i tentokrát výrazně stylizována, avšak již méně má vycházet z Breath of the Wild.

Ubisoft údajně chystá pokračování Immortals Fenyx Rising, The Crew 3 a 2D Prince inspirovaného Orim
i Zdroj: Steam / Ubisoft

Ubisoft údajně chystá pokračování Immortals Fenyx Rising, The Crew 3 a 2D Prince inspirovaného Orim

Respektovaný insider Tom Henderson se ve zveřejněném soupisu titulů, které údajně chystá francouzský vydavatel Ubisoft,…

22. 3. 2022 11:38

Grubb, jenž se nedávno vyjádřil i o asijském zasazení Assassin’s Creed, také měl zahlédnout některé návrhy, z čehož usuzuje na stav vývoje. I podle jeho dojmu se zdá, že se projekt nachází jen v počátcích vývoje, neboť usuzuje, že by mohl vyjít možná v roce 2025. Jedna věc, která ovšem ze zprávy není příliš jasná, je to, co z hry činí spin-off, a ne plnohodnotné pokračování. DLC Fenyx Rising se ostatně neostýchalo otřást základním vzorcem hry – jedno představilo jak úplně nového hrdinu, tak i mapu založenou na čínské mytologii, zatímco jiné změnilo řád věcí izometrickou kamerou. Zdá se tak, že by se nová hra mohla odlišit i nad rámec zasazení.

Na otázku, zda by projekt mohl potenciálně patřit ke dvěma neohlášeným hrám, které Ubisoft čerstvě zrušil, Grubb odpověděl spíše zamítavě. Z jeho prohlášení se nicméně nechá snadno vysledovat, že na tomto místě spíše hádá, neboť tak soudí pouze podle vzdáleného data vydání.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama