Námořní DLC pro Dead Cells se nám dostane do rukou na samém začátku roku
i Zdroj: Hrej.cz
Dead Cells Novinka Námořní DLC pro Dead Cells se nám dostane do rukou na samém začátku roku

Námořní DLC pro Dead Cells se nám dostane do rukou na samém začátku roku

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

18. 12. 2021 10:00

Příprava dodatečného obsahu neustává u Dead Cells ani po více než třech letech. Roguelike titul nezávislého studia Motion Twin, resp. z něj odděleného Evil Empire, dostává brzké datum vydání třetího placeného rozšíření. K nahlédnutí je i první trailer.

Reklama

  • Francouzsští Evil Empire stojící za Dead Cells odhalují datum vydání třetího placeného rozšíření
  • Nového obsahu se dočkáme již počátkem ledna

The Queen and the Sea přenese hráče na konzolích i na PC na neprozkoumanou námořní mapu 6. ledna 2022. Za cenu 5 dolarů získáte přístup do dvojice nových biomů, a sice zamořeného vraku a majáku. Nestabilita prvního se citelně projeví zničitelností platforem, přičemž jeho na celkové bezpečnosti nepřidá ani nová varianta protivníka – příkladem obrněná kreveta. 

V případě druhého zmíněného biomu přijde zase ke slovu potřeba pohotového myšlení. Za hlavní nebezpečí starobylého majáku můžeme považovat stoupání magických plamenů, k jejichž úniku nám pomůžou přítomné kladkostroje. Oba biomy, které s rozšířením přibydou, budou součástí závěrečného obsahu, který hra nabízí. Poražení závěrečného bosse na vrchu majáku otevře tudíž unikátní konec.

Z hlediska zbraňového arzenálu se náš repertoár rozroste taktéž. Dostane se například na trojzubec, pirátský hák nebo lidožravého žraloka. Co se pak týká dalších chystaných novinek, vývojáři již potvrdili, že hodlají bezplatný obsah dodávat ještě minimálně po dobu následujícího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama