Nádherný fanart ukazuje, jak by vypadal Assassin’s Creed v druhoválečné Číně
i Zdroj: Art Station / Li Čchung-lej
Novinka Nádherný fanart ukazuje, jak by vypadal Assassin’s Creed v druhoválečné Číně

Nádherný fanart ukazuje, jak by vypadal Assassin’s Creed v druhoválečné Číně

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

12. 4. 2022 12:03 1

K sérii Assassin’s Creed neoddělitelně patří i diskuze nad možným zasazením dalšího dílu. Z úniků už tušíme, že se v dalším menším pokračování s Basimem podíváme do Bagdádu. Lokace obřího projektu Infinity ale zatím zůstává tajemstvím. Mezi nejčastější přání hráčů rozhodně patří libovolné asijské zasazení. Nad tím, jak by něco takového mohlo vypadat si skrze krásné koncepty zafabuloval umělec Li Čchun-lej.

Reklama

  • Fanouškovské kresby ukazují, jak by asi vypadal Assassin's Creed v Číně těsně před vypuknutím druhé světové války

Na webu Art Station se zároveň otřel o další časté přání fanoušků - přesun série do moderních válečných dějin. První a druhé světové válce, nemluvě o dalších konfliktech, se zatím Ubisoft úspěšně vyhýbá. S díly Unity a Syndicate jsme se sice do některých válečných metropolí skrze cestování v čase na moment podívali. Postupné přibližování současnosti ale narušila aktuální trilogie akčních RPG Origins, Odyssey a Valhalla, která hráče přenesla do daleké minulosti.

Čchun-lej, který o sobě sám tvrdí, že je koncepčním umělcem v Ubisoft Shanghai (toto tvrzení nelze nijak ověřit), sdílel kresby vyobrazující assassínský řád v Číně v roce 1937. Tehdy, těsně před nastupující válkou, Čína čelila japonské okupaci. V autorově představách by nás titul vzal do Šanghaje, kde by řád pomáhal lokálním silám v obraně proti masivnímu obléhání. Obrázky ukazují oblečení hlavního hrdiny i japonského záporáka s ikonickým jablkem ráje v ruce.

Nákresy také ukazují sofistikovanější mechanismus zápěstní čepele, kterou lze jednoduše proměnit v dýku nebo střelnou zbraň. Poslední obrázek pak ukazuje protagonistu v útoku na jednoho z armádních hodnostářů.

Na galerii upozornil magazín Kotaku.

Jak by se vám podobné zasazení pokračování Assassin’s Creed líbilo?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama