Nacon oznamuje temnou akční adventuru Hell Is Us. Hra běží na Unreal Engine 5, rozebírá lidskou surovost
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nacon oznamuje temnou akční adventuru Hell Is Us. Hra běží na Unreal Engine 5, rozebírá lidskou surovost

Nacon oznamuje temnou akční adventuru Hell Is Us. Hra běží na Unreal Engine 5, rozebírá lidskou surovost

Radek Raudenský

Radek Raudenský

12. 4. 2022 12:44

Francouzský vydavatel Nacon se poslední měsíce rozhodně nedrží zkrátka. Nedávno nám studio oznámilo akvizici rovnou dvou studií, a to Midgar Studios a Daedalic Entertainment. Nyní se dozvídáme o nové adventuře Hell Is Us, kterou má na starosti studio Rogue Factor.

Reklama

  • Francouzský vydavatel Nacon oznamuje novou hru Hell Is Us
  • Hlavním tématem bude hledání minulosti, souboj s nadpřirozenými entitami a lidská násilnost
  • Titul využívá Unreal Engine 5, chce přinést zpět princip akčních adventur o prozkoumávání světa

Přesněji půjde o akční adventuru z pohledu třetí osoby, přičemž pro vývojáře půjde o první originální značku po tvorbě Warhammer 40K a Necromunda: Underhive Wars. Hell Is Us má být ve vývoji už několik let a míří pouze na next-gen konzole a PC. Příběh se točí okolo hlavní postavy, která se snaží zjistit pravdu o své minulosti, a to v zemi rozdělené občanskou válkou, do které se navíc dostala nadpřirozená monstra. Lidé se vůči sobě obrátili zády, hlavním tématem hry je lidská násilnost, utvořená z neustálého cyklu emocí a vášní.

Kreativním ředitelem hry se stal Jonathan Jacques-Belletête, dříve působící ve vývoji Deus Ex: Human Revolution, Mankind Divided či Marvel’s Guardians of the Galaxy. Cílem studia je přinést zpět klasickou adventuru o prozkoumávání světa, kde bude prim hrát atmosféra a ponoření se do hry. Hráče tak nebude obtěžovat mapa, kompas ani ukazatele úkolů. 

Zajímavá bude i samotná hratelnost, zatímco ve videu vidíme moderní automatickou pušku, hlavní postava drží meč – a právě tyto chladné zbraně budeme používat pro boj s nadpřirozenými entitami. Důležitou součástí vybavení bude i náš dron, jak prozrazuje popis na Steamu.

Dle ředitele Naconu jde o nejambicióznější projekt vydavatele, přičemž jádrem hry se stane nový engine Unreal Engine 5. Datum vydání je určeno na příští rok.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama