Nacon chystá na březen další herní konferenci. Ukázán bude Glum a RoboCop
i Zdroj: Teyon / Nacon
Novinka Nacon chystá na březen další herní konferenci. Ukázán bude Glum a RoboCop

Nacon chystá na březen další herní konferenci. Ukázán bude Glum a RoboCop

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

10. 2. 2023 16:45

Francouzské vydavatelství Nacon oznamuje další ze série konferencí, které nám mají odhalit více z jeho produkce. V návaznosti na loňské Nacon Connect přinese hry, kterými nás potěší v blízké době. Mezi největší patří The Lord of the Rings: Gollum a RoboCop: Rogue City.

Reklama

  • Nacon oznamuje další herní akci, která se uskuteční 9. března
  • Pro její obsah potvrdil zatím šest her

Akce se bude konat 9. března od 19:00 a dle samotného pořadatele půjde o sled novinek k jeho připravovaným hrám. Můžeme proto zmínit, že těchto her je nyní vskutku hodně. Francouzský vydavatel se totiž v nejnovější tiskové zprávě, která oznámení doprovází, nijak netají tím, že na tento rok čeká nálož her, konkrétně přes 25 titulů.

Pro námi zmíněnou akci je jich pak díky výslovnému potvrzení relevantních více než sedm. Jedná se o The Lord of the Rings: Gollum, u něhož po odkladech asi každý už doufá v odhalení finálního data vydání, dále dva roky oznámenou akci RoboCop: Rogue City, posléze Gangs of Sherwood a rogue-like Ravenswatch, a konečně, dle Naconu jediné na akci ukazované závody – TT3: Ride on the Edge (letos taktéž vycházející Test Drive Unlimited: Solar Crown by se tedy, podle této informace, na akci objevil neměl; může jít však pouze o snahu dát hráčům jisté překvapení).

Mimo uvedeného se svého pokrytí dočká také pár her, které spadají do sportu a simulace. Kolika hrami a jakými, však vydavatel upřesnil. S ohledem na oficiální zprávy uvedl jen to, že některé hry dostanou nový gameplay, zatímco jiné o něco menší pokrytí, možná teaser či CGI ukázku. Podle oficiálního snímku lze pak dál tušit také to, že se určitého pokrytí dočká i prvoválečný horor Ad Infinitum.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama