Na začátku prosince uvidíme poctivé gameplay záběry z Dead Island 2
i Zdroj: Deep Silver
Dead Island 2 Novinka Na začátku prosince uvidíme poctivé gameplay záběry z Dead Island 2

Na začátku prosince uvidíme poctivé gameplay záběry z Dead Island 2

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

24. 11. 2022 14:01

Studio Dambuster Studios a vydavatelství Deep Silver chystají první podrobnější představení hratelnosti chystané akce Dead Island 2. To proběhne na YouTube už 6. prosince, tedy za zhruba dva týdny.

Reklama
Reklama


Do kalendáře si k datu můžete připsat i konkrétní čas 21:00 středoevropského času. Má se jednat o exkluzivní první pohled na hru se všemi základními prvky. Dead Island 2 jsme totiž již viděli během letošního Gamescomu, první trailer ale ukázal jen rychlý sestřich záběrů přímo ze hry a hratelnostní ukázky proběhly za zavřenými dveřmi. Radkovy první dojmy si můžete přečíst alespoň textově.

Gamescomové dojmy z Dead Island 2 - herní i vývojové povstání z mrtvých
i Zdroj: Plaion

Gamescomové dojmy z Dead Island 2 - herní i vývojové povstání z mrtvých

Naprosté fiasko by nakonec mohlo dopadnout dobře. Dead Island 2, ještě před několika měsíci opovrhovaný projekt, byl znovu…

24. 8. 2022 22:23

Sluší se připomenout, že nešlo o první odhalení hry. Dead Island 2 je totiž titulem s dost pohnutým osudem, který byl poprvé představen už před osmi lety. Později mnohokrát změnil vývojáře a zdálo se že byl úplně zrušen. Tentokrát to ale snad konečně vyjde.

I když ani tentokrát nejde všechno jako na drátkách. Hra měla původně vyjít 3. února příštího roku, ale nakonec byla odložena až na 28. dubna. Až dorazí, tak si jí užijí majitelé Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 a PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama