Na začátku července proběhne technický test nového Battlefieldu
i Zdroj: Hrej.cz
Battlefield 2042 Novinka Na začátku července proběhne technický test nového Battlefieldu

Na začátku července proběhne technický test nového Battlefieldu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

10. 6. 2021 15:33

Je jasné, že se o Battlefieldu 2042 v nadcházejících dnech i týdnech bude psát ve velkém. Série si přeci jen dala tříletou pauzu, po které DICE přineslo nadupaný trailer plný akce i náznaky toho, že by další díl mohl nabídnout spoustu prvků, na které hráči čekali. A vypadá to, že by si určitá sorta fanoušků nový díl mohla vyzkoušet už brzy.

Reklama

  • Příští měsíc by měl proběhnout technický test nového Battlefieldu
  • Nepůjde o prezentaci finálního produktu, testovat se bude v grey box prostředí
  • Hráč budou vybráni z komunity kolem série

Skrze oficiální stránky se totiž dozvídáme, že DICE plánuje spustit technický test pro omezený počet hráčů. Ten nebude reprezentovat Battlefield 2042 v plné kráse, studio totiž plánuje spustit tzv. grey box environment, tedy prostředí bez textur. Test by měl začít na začátku července s účelem nasbírat zpětnou vazbu, vyzkoušet stabilitu serverů i renderovací výkon.

Do testů se ale nedostane jen tak někdo. DICE plánuje vybrat hráče z hráčské rady, tedy skupiny Battlefield veteránů, kteří budou muset podepsat NDA. Samotný obsah testu se bude skládat z mapy Orbital v režimu Conquest, do kterého se zapojí 128 hráčů. K dispozici budou čtyři představení specialisté, několik zbraní i vozidel. 

„Playtest bude rozdílný od těch, které jsme dělali v minulosti. Bude to grey box prostředí, a to z několika důvodů, zejména pro vyzkoušení našich back end systémů a matchmakingu,“ tvrdí vývojáři. Snad se brzy dozvíme i datum otevřeného beta testování, které DICE taktéž plánuje.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama