Na vývoji Perfect Dark se budou spolupodílet i tvůrci Tomb Raidera a Marvel’s Avengers
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na vývoji Perfect Dark se budou spolupodílet i tvůrci Tomb Raidera a Marvel’s Avengers

Na vývoji Perfect Dark se budou spolupodílet i tvůrci Tomb Raidera a Marvel’s Avengers

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

24. 9. 2021 09:40 1

Loni oznámené oživení špiónské akce Perfect Dark ponese při svém vydání jméno vývojářského studia Crystal Dynamics. Vedle The Initiative, kteří na hře dosud primárně pracovali, přidají tak ruku k dílu i vývojáři Marvel’s Avengers či moderní trilogie Tomb Raider.

Reklama

  • Interní studio Microsoftu, The Initiative, oznamuje spolupráci s Crystal Dynamics
  • Tvůrci Marvel’s Avengers a rebootu Tomb Raider pomohou s vývojem Perfect Dark

Dceřiná společnost Square Enix se v rámci oznámené spolupráce s The Initiative připojí ke svému bývalému řediteli Darrelu Gallagherovi i vedoucí personě vývoje prvních dvou dílů nejnovější trilogie Tomb Raider Danielu Neuburgerovi. Povaha kooperace nebyla ani jednou ze stran rozvedena, už z formulace nicméně vyplývá, že půjde o více než malou, jednorázovou výpomoc.

Zástupci interního týmu Microsoftu rovněž podotýkají, že jsou i necelý rok po uvolnění prvního traileru na začátku vývoje, kvůli čemuž nelze asi čekat, že o hře uslyšíme v dohledné době. Reboot Perfect Dark byl po zvěstech oficiálně představen na The Game Awards 2020, kde se profiloval jako futuristická, špionážní 1st-person akce pro novou generaci konzolí a PC. Na hře se vedle příchozích Crystal Dynamics podílí podle starších zpráv i ostřílení veteráni průmyslu, jejichž zkušenost sahá i do sérií God of War nebo Uncharted.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama