Na valentýna dorazí na mobilní telefony Lara Croft s Tomb Raider Reloaded
i Zdroj: CDE Entertainment
Mobilní hraní Novinka Na valentýna dorazí na mobilní telefony Lara Croft s Tomb Raider Reloaded

Na valentýna dorazí na mobilní telefony Lara Croft s Tomb Raider Reloaded

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

1. 2. 2023 18:19

Značka Tomb Raider v poslední době opět ožívá. Studio Crystal Dynamics chystá velké pokračování, Netflix brzy přijde s anime, nový majitel práv Amazon pracuje na seriálu, a už 14. února se dočkáme nového titulu menšího rozměru. Mobilní hráči totiž dostanou první roguelike Tomb Raider s podtitutlem Reloaded. Dostupný bude skrz předplatné Netflixu.

Reklama

  • Nový Tomb Raider vyjde 14. února na mobilní telefony s iOS a Androidem
  • Bude roguelike

Určité prvky má hra společné s původními third-person akcemi. Slavná objevitelka z rodu Croftů se v Reloaded vydává do zatuchlých kobek objevovat zdejší tajemství. Místo hádanek a šplhání na ní ale čekají nekonečné série arén, ve kterých čelí silným nepřátelům, pastím a fyzickým překážkám.

Za projektem stojí studia Emerald City Games a CDE Entertainment. Podle nich budou zábavu tvořit především variabilní prostředí a různé herní modifikátory. Fanoušci mobilního hraní tedy přesně ví, co od titulu čekat. Na druhou stranu příjemnou zprávou pro fanoušky původní ságy je, že postavě propůjčí hlas Keeley Hawes, dabérka z Tomb Raider: Anniversary nebo izometrického spin-offu Guardian of Light.

Zajímavostí je, že datum vydání 14. února zároveň odkazuje na narozeniny hrdinky, alespoň podle aktuální, rebootované trilogie. Titul bude dostupný na mobilních telefonech s iOS nebo Androidem, pravděpodobně zdarma s mikrotransakcemi.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama