Na telefony zamíří nový Mortal Kombat: Onslaught. Fanoušky série překvapí hlavně herním stylem
i Zdroj: Warner Bros. / Onslaught press kit
Mobilní hraní Mortal Kombat: Onslaught Novinka Na telefony zamíří nový Mortal Kombat: Onslaught. Fanoušky série překvapí hlavně herním stylem

Na telefony zamíří nový Mortal Kombat: Onslaught. Fanoušky série překvapí hlavně herním stylem

Jakub Fišer

Jakub Fišer

19. 10. 2022 15:15

Vydavatelství Warner Bros. s velkou pompou oznámilo nový přírůstek do rodiny Mortal Kombat. Nejde však o klasickou bojovku na PC a konzole, nýbrž o mobilní RPG titul s názvem Onslaught.

Reklama
Reklama

  • Mortal Kombat: Onslaught je nová hra z univerza bojovníků na život a na smrt
  • Nepůjde přitom o bojovku, alebrž o rychlé taktické RPG
  • Hra má vyjít v roce 2023, neznáme však její podobu a k zhlédnutí není ani trailer

Od studia NetherRealm již na mobilních platformách můžeme najít typickou bojovku Mortal Kombat, derivát desátého a jedenáctého dílu pro mobilní platformy. Jak ale vývojáři slibují, Onslaught bude něco zcela odlišného.

Z hry zatím neunikly žádné screenshoty, dokonce není k dispozici ani oficiální trailer. Dozvěděli jsme se však, že nepůjde o klasickou bojovku 1v1, ale RPG, ve kterém půjde spíše o souboj více hrdinů proti více soupeřům.

NetherRealm chystá oznámení Mortal Kombat 12, ukazuje "nechtěný" únik
i Zdroj: Hrej.cz

NetherRealm chystá oznámení Mortal Kombat 12, ukazuje "nechtěný" únik

Mortal Kombat 11 se ještě donedávna těšil podpoře ze strany studio NetherRealm, od vydání hry už ale uběhly téměř tři roky.…

28. 1. 2022 17:00

“Posouváme hranice Mortal Kombatu, abychom hráčům umožnili zažít sérii novými způsoby, a přitom zůstali věrní jejímu základnímu charakteru. Mortal Kombat: Onslaught je zcela nové strategické týmové RPG s rychlým skupinovým bojem, které si užijí jak noví, tak stávající fanoušci,” láká na novinku vývojářský tým v první tiskové zprávě.

Více oficiálních informací bohužel nemáme. Nevíme, jak bude hra vypadat, jak se bude hrát, neexistují screenshoty ani trailer. Vydání je naplánováno na příští rok, a to na obě platformy Android a iOS. Nejspíš půjde o free-to-play titul, ani to však nelze s jistotou potvrdit.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama