Na Switchi vychází… kalkulačka. A je pořádně drahá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Switchi vychází… kalkulačka. A je pořádně drahá

Na Switchi vychází… kalkulačka. A je pořádně drahá

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

11. 5. 2021 14:41

Ten pocit jistě znáte. Hrajete s kamarády Mario Kart, ve škole prozkoumáváte Hyrule v Breath of the Wild nebo na cestách lovíte Pokémony a najednou musíte provádět složitější matematické aplikace. Neznáte? Inu, my taky ne. Nintendo Switch ale nově nabídne dedikovanou aplikaci Calculator, neboli kalkulačku. Vtip je v tom, že není zadarmo.

Reklama

  • Na Nintendo eShop dorazí Calculator
  • Obyčejná kalkulačka stojí 240 korun
  • Můžete ji ale používat i v režimu doku

Kalkulačka vyvinutá studiem Sabec “vychází” zítra a na eShopu vás vyjde na celkem hutných osm liber (v přepočtu zhruba 240 korun). Web Nintendo Life poměrně trefně poznamenává, že za tuto cenu můžete pořídit samostatnou vědeckou kalkulačku s řadou funkcí. Na druhou stranu, tu jen těžko zapojíte do televize že? Calculator naštěstí podporuje všechny režimy Switche a kamarády můžete během party ohromit třeba tím, že na své sedmdesátipalcové televizi spočítáte, kolik vám který dluží za občerstvení.

„Vědecká kalkulačka s přehledným, jednoduše čitelným víceřádkovým displejem, která by měla pomoci s takovými těmi ne úplně jednoduchými matematickými příklady,“ zní oficiální popis aplikace. Recenzovat ji zřejmě nebudeme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama