Na Switch zřejmě míří nabídka her z Game Boy a Game Boy Color
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Switch zřejmě míří nabídka her z Game Boy a Game Boy Color

Na Switch zřejmě míří nabídka her z Game Boy a Game Boy Color

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 9. 2021 19:53

Nabídka předplatného Nintendo Switch Online by se brzy mohla rozšířit o další generaci handheldového hraní. K současné knihovně zhruba 130 her z konzolí NES a SNES se prý v blízké době připojí vybrané tituly z průkopnického herního přístroje do kapsy, Game Boy, a jeho vylepšené verze Game Boy Color. Informace pochází ze zdrojů podcastu Nate the Hate a webů Nintendo Life a Eurogamer.

Reklama

  • Dle zdrojů by měly brzy do nabídky Nintendo Switch Online dorazit hry z Game Boy a GB Color

Už v roce 2019 datamine odhalil, že Nintendo s hrami ze SNESu rozhodně nekončí a do budoucna se dočkáme i dalších ikonických titulů. Jaké to budou můžeme zatím jen spekulovat. Konzole Game Boy přišla na trh v roce 1989, do Evropy dorazila o rok později.a společně s vylepšenou verzí Color prodala zhruba 118 milionů kusů, což z ní dělá třetí nejúspěšnější konzoli všech dob (po PlayStationu 2 a svém nástupci, Nintendu DS). V devadesátých letech šlo o jednu z ikon gamingu.

Mezi největší herní ikony Gameboye patří pochopitelně první díly série Pokémon, The Legend of Zelda: Link’s Awakening, řada titulů série Super Mario, Castlevania nebo Metroid. 

Které pecky z éry Game Boye byste si chtěli připomenout vy?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama