Na přebalu FIFA 22 se objeví tvář loňského ročníku. Traileru se dočkáme už dnes
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na přebalu FIFA 22 se objeví tvář loňského ročníku. Traileru se dočkáme už dnes

Na přebalu FIFA 22 se objeví tvář loňského ročníku. Traileru se dočkáme už dnes

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

11. 7. 2021 11:15

Zastupitelství EA Sports se ještě před dnešní prezentací pochlubilo, že i pro letošní ročník FIFA, byl hlavní tváří zvolen útočník francouzského klubu Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe. Po jeho premiéře během loňském ročníku se tak jedná o druhou příležitost, kdy se tato mladá, vystupující hvězda fotbalu uvedené role zhostí.

Reklama

  • Tváří letošní ročníku série FIFA se znovu stane Kylian Mbappe
  • První pohled na hru jako takovou dostaneme dnes od 17:30

Představovací akce, během které dojde na první ukázku nového fotbalu, připadá na dnešní podvečer finále Eura 2020, od 17:30. Prozatím nebylo oficiálními zdroji potvrzeno, zda během akce spatříme pouze videoukázku jako takovou, či zda se souběžně dočkáme i doplňujících detailů k současné, popřípadě starší konzolové verzi. 

Nová hra ze série FIFA by měla podle očekávání dorazit zase v září. Na odkrytí konkrétního data si nicméně budeme muset ještě chvíli počkat, a to buď do dnešního podvečera, nebo do vzdálenějšího konání akce EA Play, připadající na 22. července. I zde bylo totiž už potvrzeno, že řada novinek, která zde bude předvedena, bude vztažena právě k populárním sportovním sériím.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama