Na PC verzi God of War pracuje méně známé studio Jetpack Interactive
i Zdroj: Hrej.cz
God of War (2018) Novinka Na PC verzi God of War pracuje méně známé studio Jetpack Interactive

Na PC verzi God of War pracuje méně známé studio Jetpack Interactive

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

25. 10. 2021 16:36 1

Společnost Sony minulý týden potvrdila, že se poslední God of War objeví také v PC verzi, dosud však nebylo jasné, kdo má port na starost. Nyní vyšlo najevo, že na něm pracuje méně známé kanadské studio.

Reklama

  • PC port posledního God of War tvoří kanadské studio Jetpack Interactive
  • Původní autoři ze Santa Monica Studio na jejich práci pouze dohlíží

Hráči na PC se mohou těšit na odemčenou snímkovou frekvenci, nativní 4K rozlišení a také podporu ultraširokých monitorů. Port bude navíc podporovat technologie NVIDIA DLSS a Reflex, které patrně taktéž výrazně pozvednou herní zážitek. Samozřejmostí je pak podpora ovladačů DualShock a DualSense, pokud by někomu nevyhovovala myš s klávesnicí.

God of War oficiálně vyjde i na PC, Kratos s Atreem dorazí v lednu
i Zdroj: Hrej.cz

God of War oficiálně vyjde i na PC, Kratos s Atreem dorazí v lednu

Dlouho spekulované odhalení PC verze povedeného rebootu série God of War z roku 2018 je konečně tady. Společnosti Sony a…

20. 10. 2021 17:18
2

Zástupci Sony následně ve vyjádření pro server Ars Technica doplnili, že přípravu PC verze dostalo na starost studio Jetpack Interactive sídlící ve Vancouveru. To se ostatně na porty specializuje. V minulosti už se Sony spolupracovalo, šlo však o přípravu PS4 portu Orcs Must Die! Unchained. Studio vypomáhalo také na několika značkách spadajících pod EA, šlo například o sérii NBA Live nebo Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2. Na svých oficiálních stránkách pak jako další klienty uvádí Amazon Game Studios, Robot Entertainment nebo Bandai Namco.

Na výrobu nicméně budou dohlížet i původní autoři ze Santa Monica Studio, dá se předpokládat, že si výsledek pohlídají. God of War se na PC ukáže zkraje příštího roku, termín je stanoven na 14. ledna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama