Na obalu WWE2K23 zatne svaly legendární John Cena. Jeden z režimů odvypráví jeho kariéru
i Zdroj: 2K / Visual Concepts
Novinka Na obalu WWE2K23 zatne svaly legendární John Cena. Jeden z režimů odvypráví jeho kariéru

Na obalu WWE2K23 zatne svaly legendární John Cena. Jeden z režimů odvypráví jeho kariéru

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

23. 1. 2023 16:43

Vydavatelství 2K a studio Visual Concepts se vrací do ringu s dalším ročníkem wrestlingové série WWE 2K. Té se loni povedl návrat po roční odmlce způsobené mizerně přijatým dílem 2K20, má tedy na co navazovat. WWE 2K23 opět nabídne obrovskou porci obsahu pro fanoušky sportu, především pak pro příznivce Johna Ceny.

Reklama
Reklama

  • Na přebalu WWE 2K23 se vrací John Cena
  • Titul nabídne spoustu novinek a tradičně obří nabídku režimů

Ten patří k asi nejznámějším tvářím sportu, a kromě wrestlingu se prosadil i jako filmový herec. Teď si šestnáctinásobný šampion připíše také další výskyt na přebalu hry, poprvé si tuto roli vyzkoušel před osmi lety s ročníkem WWE 2K15.

Cena se také objeví v letošním režimu 2K Showcase, kde může hráč sledovat jeho kariérní růst od vstupu v roce 2002 (tehdy v roli bojovníka Prototype) až do současnosti. Režim tak připomíná třeba Jordan Challenge z NBA 2K23, kde hráči podobně sledovali úspěchy Michaela Jordana. V případě 2K Showcase ale budou hrát za Cenovy protivníky, aby dostali variabilnější zábavu.

Kromě “pana neviditelného” se ve hře objeví také další známí bojovníci včetně Romana Reignse, Brocka Lesnara, Steva Austina nebo Rondy Rousey. Novinkou budou hromadné zápasy v klecích WarGames ve verzích 3 na 3 a 4 na 4. Samozřejmostí jsou pak aktualizované režimy MyGM, MyFaction, MyRise nebo Universe. Série WWE 2K je známá obrovskou nabídnou různých herních módů, opět si tedy vybere každý.

 

WWE 2K23 bude na všech platformách (kromě Switche) dostupné od 17. března ve třech verzích, standardní, Deluxe a Icon. Dražší varianty obsahují různé bonusy, s Icon dostanou hráči přístup ke hře už 14. března.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama