Na Mario + Rabbids Sparks of Hope pracuje třikrát více vývojářů, než na prvním dílu
i Zdroj: Hrej.cz
Mario + Rabbids Sparks of Hope Novinka Na Mario + Rabbids Sparks of Hope pracuje třikrát více vývojářů, než na prvním dílu

Na Mario + Rabbids Sparks of Hope pracuje třikrát více vývojářů, než na prvním dílu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

28. 6. 2021 10:22

Francouzský vydavatel Ubisoft si na svou letošní keynote v rámci E3 přivezl dvě velká překvapení. Tím prvním z nich bylo oznámení pokračování povedené tahovky Mario + Rabbids, tentokrát s podtitulem Sparks of Hope. V něm se Mario, jeho přátelé a parta šílených králíků vydávají na cestu napříč galaxií, většími ambicemi se tedy hra rozhodně netají. A má proč, na projektu totiž pracuje podstatně větší tým.

Reklama

  • Na Mario + Rabbids Sparks of Hope pracuje zhruba 300 lidí
  • To je třikrát více než na jedničce, hra je odpovídajícím způsobem větší
  • Nabídne pár změn dle žádostí hráčů

Italský magazín Multiplayer vyzpovídal kreativního ředitele milánské pobočky Ubisoftu Davida Silianiho a jednu z producentek Cristinu Navu. Ti samozřejmě nemohli být příliš konkrétní, o pár zajímavých informací se ale podělili. Například podotkli, že na prvním díle pracovaly týmy z Milána a Paříže, společně ale tvořily jen zhruba stočlenný tým. Na Sparks of Hope pracuje zhruba 300 zaměstnanců Ubisoftu a i hra samotná tomu odpovídajícím způsobem bobtná. 

Pro srovnání, Ubisoft zveřejnil, že na starším Assassin’s Creed Origins pracovalo zhruba 1000 lidí, u ještě rozsáhlejších pokračování Odyssey a Valhalla tak bude cifra pravděpodobně výrazně větší.

Tvůrci v rozhovoru také prozradili, že už nebude existovat žádné omezení toho, jak postavíte svůj tým. Pokud chcete, můžete bojovat jen s králíky, nebo naopak jen s Mariem a jeho partou. Prý šlo o jednu z nejžádanějších změn oproti prvnímu dílu. Chybět nemá úplně volná kamera a větší důraz je kladen na průzkum světa. Vyzvídaný pár na druhou stranu upozornil na to, že nepůjde o open world.

Mario + Rabbids Sparks of Hope vychází na Nintendo Switch během příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama