Na konci května v Brně opět proběhne herní konference Game Access
i Zdroj: Tisková zpráva
Novinka Na konci května v Brně opět proběhne herní konference Game Access

Na konci května v Brně opět proběhne herní konference Game Access

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

14. 4. 2022 17:49

Po dvou letech absence způsobené covidovou pandemií opět proběhne herní konference Game Access na brněnském výstavišti. Pořadatelé očekávají, že se do města 27. až 28. května sjede zhruba 1500 návštěvníků z celého světa včetně zajímavých vývojářů s vlastními přednáškami, a dojde i na koncert herní hudby.

Reklama

  • 27. a 28. května proběhne v Brně herní konference Game Access
  • Přivítá zajímavé přednášející z řad herních vývojářů
  • Chybět nebude ani networking, zábava a doprovodný program s živou hudbou

Kompletní seznam pořadatelé teprve odhalí. Už nyní ale víme, že přijede například Kacper Niepokólczycki (designér prostředí CD Projekt RED), Joris De Man (soundtrack Horizon: Zero Dawn), Petri Alanko (skladatel Remedy) nebo castingový režisér a dabér Mark Estedale (The Medium, Horizon: Zero Dawn, Desperados 3). České tvůrce zastoupí Marek Rosa (Keen Software), Jan Ilavský (Beat Games) nebo vlivný designér deskovek Vlaada Chvátil (Krycí jména).

Takto vypadal zatím poslední ročník konference

Návštěvníky z řad začínajících i pokročilých vývojářů, studentů, mediálních tvůrců a dalších osobností blízkých hernímu průmyslu láká Game Access i na uvolněnou atmosféru, živou hudbu, občerstvení a další možnosti diskuze s vývojáři a ostatními kolegy. Vrcholem mají být networkingové večírky, které návštěvníky zavedou mimojiné do Pivovaru Starobrno.

Generálním partnerem akce je studio Madfinger Games, své zastoupení ale mají i úspěšné týmy Hangar 13, Ashborne Games, Bohemia Interactive, Warhorse Studios nebo Beat Games. Studenti, především pak partnerských škol Masarykovy nebo Karlovy univerzity, dostanou možnost zvýhodněného nebo dokonce bezplatného vstupu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama