Na kompletní dohrání Dying Light 2 se vším všudy si vyhraďte 500 hodin čistého času
i Zdroj: Hrej.cz
Dying Light 2 Novinka Na kompletní dohrání Dying Light 2 se vším všudy si vyhraďte 500 hodin čistého času

Na kompletní dohrání Dying Light 2 se vším všudy si vyhraďte 500 hodin čistého času

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

9. 1. 2022 08:10 4

Není asi žádným tajemstvím, že herní doba bývá dnes více než dříve považována za stěžejní faktor pro ospravedlnění koupě toho kterého titulu. Jistě, ne každá hra se dá nutně poměřit jen absolutní hodnotou času, který v ní strávíte, určitou návratnost ale pochopitelně stále chcete. Techland, si toho je očividně vědom, a proto klade nemalý důraz na dobu potřebnou na dohrání svého nejnovějšího počinu. Dying Light 2 vás být při maximálním vytěžení má zabavit až na 500 hodin.

Reklama

  • Plné dohrání Dying Light 2 se splněním veškerého obsahu zabere podle vývojářů až 500 hodin
  • Na normální průchod si máme rezervovat okolo 70 hodin

Jestliže jste se stejně jako my po právu zděsili numera, které podle vývojářů de facto odpovídá času stráveném pěší cestou z Varšavy do Madridu, je potřeba navázat, že skutečně hovoříme o kompletním průchodu. To znamená dokončení všech vedlejších úkolů, celé hlavní příběhové linie, vyzobání všech sběratelských předmětů a patrně i získání všech dostupných achievementů. Nutno podotknout, že ani tento výčet aktivit pochopení uvedeného čísla příliš nepomáhá.

Pro hráče s více přímočarým, stále však neuspěchaným přístupem k hraní titulu Techland předpokládá herní dobu okolo 70-80 hodin. I to je pochopitelně více než dost, ovšem při porovnání s téměř třemi týdny udávanými předešle jde o značně schůdnější variantu. Jak tomu již bývá, při soustředění se na hlavní příběh hrou projdete ještě rychleji, proto berte všechna čísla spíše jako orientační.

Dying Light 2: Stay Human vychází 2. února na PC a konzolích Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 a Nintendo Switch. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama