Na internetu se objevily údajné snímky handheldu od Logitechu a Tencentu. Vypadá jako kombinace Switche a Decku
i Zdroj: Logitech
Hardware Novinka Na internetu se objevily údajné snímky handheldu od Logitechu a Tencentu. Vypadá jako kombinace Switche a Decku

Na internetu se objevily údajné snímky handheldu od Logitechu a Tencentu. Vypadá jako kombinace Switche a Decku

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

30. 8. 2022 16:39 1

Po sociálních sítích se šíří údajné obrázky připravovaného cloudového handheldu technologického giganta Logitechu a herní divize čínského Tencentu. Konzole má dle nich připomínat jakýsi hybrid mezi Switchem a Steam Deckem, i když celkovým dojmem se blíží spíše konzoli od Nintenda. Obrázky z webu rychle mizí, pravděpodobně tedy budou pravé.

Reklama

  • Na internet unikly údajné snímky šasi handheldové konzole od Logitechu a Tencentu
  • Rozvržením i rozměry připomíná Switch

Firmy už na začátku srpna potvrdily, že na projektu spolupracují, zatím ale neukázaly konkrétní snímky. Pouze poukázaly na to, že by výrobek měl spoléhat na sílu cloudu a podporovat hned několik služeb včetně Xbox Cloud Gaming nebo GeForce Now od Nvidie. Na obrázcích je vedle toho vidět klasické systémové rozhraní s dedikovanými aplikacemi pro Steam, Chrome nebo YouTube.

Rozvržení kláves je switchové. Konzole má tedy nabídnout dvě analogové páčky v asymetrickém rozložení, čtveřici akčních tlačítek s označením A, B, Y, X v layoutu Xboxu, směrový kříž, dvě systémová tlačítka (jedno pro návrat do menu a druhé s logem Logitechu) a čtveřici nárazníků a spouští v zadní části konzole. Zda budou spouště analogové (a tím pádem reagovat na míru stisknutí) se můžeme jen domnívat. Vedle obrazovky se také v horních rozích nachází další dva prvky připomínající tlačítka, ale že skutečně jde o interaktivní prvky také nevíme.

Z hlediska velikosti působí v lidských rukou konzole podobně rozměrně, jako klasický Switch.

Zajímal by vás cloudový handheld s podporou různých služeb?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama