Na internet unikla raná verze Skate 4, upozornilo na ní samotné EA
i Zdroj: EA
Novinka Na internet unikla raná verze Skate 4, upozornilo na ní samotné EA

Na internet unikla raná verze Skate 4, upozornilo na ní samotné EA

Radek Raudenský

Radek Raudenský

14. 7. 2022 12:28

Na začátku tohoto týdne se na internet opět dostaly další záběry z brzké verze Skate 4, které ukazovaly stav hry ze současného uzavřeného testu. Nešlo ale o jediný únik co se hry týče, paradoxně ale na něj upozornilo samotné EA.

Reklama

  • Na internetu koluje raná verze Skate 4
  • Fanoušci o ní prakticky nevěděli, na její existenci upozornilo samotné EA

Studio totiž na oficiálních stránkách píše, že si je vědomo úniku rané verze hry, která má pocházet ze září minulého roku. EA ale upozorňuje, že stahování buildu může být nebezpečné a především porušuje zásady používání. Problémem ale je, že spousta hráčů o této verzi vůbec nevěděla. Na fóru ResetEra se tak rozjela diskuze o tom kde je vůbec tato verze k dostání, zároveň se EA stalo terčem posměchu kvůli „efektu Streisandové“, tedy fenoménu, kdy pokus o skrytí informace naopak vede k jejímu rozšíření.

Pokud ale nechcete tento fenomén podpořit, můžete využít samotné nabídky EA, která zve hráče k registraci na oficiálních stránkách, díky čemuž si můžete zajistit vstup do uzavřeného testování. Studio prý neustále zvyšuje počet hráčů a v průběhu roku tak učiní ještě několikrát.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama