Na internet unikla mapa, koncepty lokací, příšer, zvířat a popisky postav z Hogwarts Legacy
i Zdroj: Warner Bros. / Press kit
Hogwarts Legacy Novinka Na internet unikla mapa, koncepty lokací, příšer, zvířat a popisky postav z Hogwarts Legacy

Na internet unikla mapa, koncepty lokací, příšer, zvířat a popisky postav z Hogwarts Legacy

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

17. 1. 2023 13:39

Chystaná akce Hogwarts Legacy ze světa Harryho Pottera je téměř za dveřmi, ani jí se ale nevyhýbají velké úniky. Na internet nyní unikly snímky z údajně uniklého artbooku hry. Obsahují jak kompletní prototyp mapy, tak koncepční obrázky některých klíčových lokací, jejich variant, nebo popisky důležitých postav.

Reklama

  • Někteří hráči se zřejmě předčasně dostali k artbookům Hogwarts Legacy
  • Můžeme si tak prohlédnout koncepty postav, lokací, příšer, zvířat i map

Pokud se tedy chcete nechat překvapit až během hraní, dál určitě nečtěte a naopak se mějte na pozoru na sociálních sítích, kde mohou snímky kolovat. V opačném případě směle čtěte dál.

Příspěvky o uniklých artboocích se začaly objevovat na Twitteru a Redditu. Někteří hráči se zřejmě zatím nespecifikovaným způsobem dostali ke knihám ještě před vydáním a začali je zveřejňovat na internetu. Jejich pravdivost sice nebyla stoprocentně potvrzena, působí ale až příliš věrohodně na to, aby šlo o podvrh.

Na fotkách můžeme vidět koncepty některých známých místnosti, konkrétně společenských místností jednotlivých kolejí, pohyblivých schodišť, skleníků, velké síně, Prasinek ve vánoční variantě. Také nechybí popisky několika profesorů, ukázky nepřátel, zvířat, rostlin, obyvatel světa a další. Asi nejzajímavější je pak fotka jednoho z prvních konceptů herní mapy. Ta se samozřejmě může od současné podoby lišit, ale nabízí alespoň přibližnou představu toho, na co se můžeme těšit. Pokud zůstal formát zachovaný, zřejmě kromě Bradavic a pozemků okolo budeme prozkoumávat opravdu rozlehlou část Skotské vysočiny.

Zajímavé je, že na v artbooku najdeme také postavu v havraspárské variantě famfrpálové kombinézy, a to i přesto, že ve hře sport nebude zahrnut.

Kompletní album se spoustou vyfocených stran najdete, alespoň zatím, na Imguru. Opět připomínáme, že pokud se chcete nechat překvapit, raději si jej neprohlížejte, a počkejte si na 10. února, kdy hra na PC, Xbox Series a PlayStation 5 vychází.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama