Na internet unikl připravovaný gameplay na Valorant Mobile
i Zdroj: https://www.riotgames.com/en/news/starting-the-valorant-journey
Mobilní hraní Novinka Na internet unikl připravovaný gameplay na Valorant Mobile

Na internet unikl připravovaný gameplay na Valorant Mobile

Petr Jan Berka

Petr Jan Berka

6. 5. 2022 16:41

Kompetitivní herní scéna začíná upírat svůj pohled na stále populárnější mobilní svět. Ať už jde o Battlefield, Apex Legends, či League of Legends, každý titul má buď oficiální, či v horším případě neoficiální, verzi i na telefonech. Další populární titul, Valorant, byl již v únoru 2021 potvrzen a nyní se na internet dostaly dosud nejdelší záběry z připravované hry.

Reklama

  • Na internet unikl třináctiminutový gameplay Valorant Mobile
  • Slibuje totožnou grafiku, jakou má hra na PC a konzole
  • Datum vydání zatím známé není

Záběry nepředstavují nějaké větší překvapení. Hráči se mohou těšit na klasický 5v5 týmový zážitek, kde bude mít jedna strana za úkol odpálit bombu a ta druhá ji v tom musí zabránit. Co je však u hry zajímavější, je její grafická stránka. Nutno dodat, že titul nebyl nikdy tím nejdetailnějším na trhu, u mobilních zařízení se ale může tato karta obrátit. Hra totiž vypadá jako přesná kopie počítačové verze, pouze s pár předělávkami UI pro menší obrazovky telefonů.

Ze zveřejněného videa můžeme vidět téměř vše, co mobilní Valorant nabízí. Čekat nás bude jak z Counter Strike známý nákup zbraní na začátku zápasu, tak i různé specializace, kterými se Valorant od populárního titulu studia Valve odlišil. Sluší se zmínit i fakt, že takový styl týmového boje na mobilní esport scéně zcela chybí. 

Datum vydání zatím známé není. Můžeme očekávat, že stejně, jako tomu tak je u podobných titulů, bude ze začátku předběžný přístup otevřen pro asijský trh. V takové fázi je teď asi nejbližší soupeř Valorantu, Rainbow Six Mobile. My můžeme jen závidět a doufat, že se beta dostane i k nám.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama